Culturi de canabis la Slobozia şi Griviţa

0

fwgwgwgwg

La Slobozia şi Griviţa au fost identificate mai multe culturi de canabis, iar 6 tineri sunt cercetaţi penal pentru cultivarea şi vânzarea plantelor cu efecte halucinogene.
În urma percheziţiilor de săptămâna trecută, în 4 locaţii din Ialomiţa şi Bucureşti, poliţişti de la combaterea crimei organizate şi procurori DIICOT au identificat pe raza judeţului mai multe plante de canabis  şi au executat 4 mandate de aducere pentru trafic de droguri de risc.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Andreea Loghin, precizează că în locaţia de la Slobozia exista un adevărat laborator de prelucrare a drogurilor.
Principalul tras la răspundere este un tânăr de 20 de ani, din Slobozia, cercetat penal pentru cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, punerea în vânzare, distribuirea, livrarea, transportul şi alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc. 
Alţi 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 26 ani, din municipiul Slobozia, sunt cercetaţi pentru aceleaşi fapte, iar un caz similar s-a înregistrat şi la Griviţa, unde a fost descoperită o cultura de canabis formată din 5 plante ajunse la maturitate, cu înălţimea aproximativă de 2 m, precum şi o instalaţie artizanală de iluminat.
Procurorul a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de persoana bănuită, un bărbat de 32 ani, din comună, iar pe numele lui a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.