Cum să furi o fabrică în 2 săptămâni

2

Când pisica nu-i acasă, joacă şoarecii pe masă!  Societatea comercială din Ţăndărei, devastată în ultimele două săptămâni de hoţii de fier vechi, este de 2 ani abandonată.
Incinta fabricii de cărămidă şi alte materiale de construcţii aparţine unei firme din capitală, îi atrage ca un magnet pe hoţii de fier vechi, şi este devastată zi de zi de localnicii în căutarea unor surse de venit.
Primarul Cristian Roman precizează că firma este în insolvenţă, dar are taxele şi impozitele locale plătite la zi către Primărie. Curios este că niciun reprezentant legal al societăţii nu poartă grija proprietăţii din Ţăndărei.
Fabrica este păzită prin alternanţă de poliţiştii şi jandarmii ialomiţeni care încearcă să împiedice distrugerea şi vandalizarea incintei şi a utilajelor garate.
Proporţiile jafului arată că peste 40% din materialele şi componentele fabricii de cărămidă au fost distruse şi subtilizate de hoţi.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Singura solutie: adrian ionescu-psd, secretarul general al judeţului Ialomiţa, care este TOTODATA si broker de asigurări pentru autovehiculele Consiliului Judeţean Ialomiţa şi ale instituţiilor subordonate acestora, SA ASIGURE SI ULTILAJELE din locatia aceasta, de la Tandarei. Pai nu?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.