Cupa Crăciunului la Fotbal

6
TSD Ialomiţa organizează a cincea ediţie a Cupei Crăciunului la fotbal, o competiţie cu scop caritabil, pentru ajutorarea copiilor din familii nevoiaşe.
La concurs s-au înscris 24 de echipe din tot judeţul, iar meciurile se vor disputa în mai multe etape preliminarii. Preşedintele tinerilor social democraţi, Ştefan Muşoiu, spune că organizaţia ialomiţeană reuşeşte astfel să se implice în viaţa socială a judeţului.
Principalul organizator al Cupei Crăciunului la Fotbal este viceprimarul municipiului Slobozia, Valentin Băcanu. Cum anul acesta numărul participanţilor s-a dublat, dorinţa de victorie este mai puternică, iar responsabilitatea gazdelor mai mare.
Prima serie a meciurilor s-a disputat pe terenurile sintetice de la stadion. Partidele vor continua weekendul viitor, în aceeaşi locaţie, sau în sala de sport de la Amara, dacă vremea va fi ploioasă. La ediţiile anterioare, donaţiile au însumat de la 60 la 90 de milioane de lei, bani donaţi sub formă de cadouri copiilor.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. proasta organizae, daca a facut-o vicele Bacanu, atunci s-a facut de bacanie, pentru ca nu au asigurat asistenta medicala, nici arbitri oficiali. Rusine Bacane

  2. ba au avut si asistenta medicala, dar accidentari tot au avut loc. iar rivalitatile sunt prea mari pt orice arbitru, profi sau nu. iar invidia unora, nu are asemanare, desi la batranete ar trebui sa ti vina mintea la cap

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.