Cupa presei la tir: guraialomitei din nou pe podium

3

Organizată de Inspectoratul Judeţean de Poliţie, activitatea face parte din manifestările dedicate sărbătoririi Zilei Poliţiei Române.
Prezenţi în număr mare, jurnaliştii slobozeni s-au grăbit la aliniamentul de tragere.
Prima treaptă a podiumului fetelor a fost ocupată de Mihaela Leţa, corespondent Agerpres, cu 45 de puncte, locul II i-a revenit Petronelei Moroianu, jurnalist la Realitatea Ialomiţeană cu 10 puncte, iar pe locul III la egalitate Elena Oancea – Radio Campus şi Alina Tudorie – Antena 1, fiecare cu câte 7 puncte.
La baieti, pe primul loc s-a clasat Dorin Niţu – corespondent PRIMA TV – 48 de puncte, urmat la diferenţă mică de Florin Floreanu – www.guraialomitei.com, cu 45 de puncte. Locul III a fost ocupat de Cătălin Frangulea de la Jurnalul de Ialomiţa, iar Alexandru Boştină, de la Adevărul de Seară a obţinut menţiune.
Pentru mai mult spectacol, dar în afara concursului, la linia de tragere s-a aşezat şi prefectul judeţului, care nu a nimerit tinta.
Premierea câştigătorilor ediţiei 2011 a “Cupei Presei la tir” va avea loc în cadrul şedinţei festive ce se va organiza la Casa de Cultură, în ziua de 25 martie, când se va sărbători “Ziua Poliţiei Române”.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

3 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.