Cupa satelor

0
În Ialomiţa au început întrecerile sportive organizate de Direcţia Judeţeană pentru Sport, în cadrul ,,Cupei satelor“. Competiţia se adresează atât elevilor, cât şi adulţilor din mediul rural şi include probe de cros, alergare viteză, trântă,  ştafetă, trasul frânghiei, skandenberg, aruncarea greutăţii, şah şi aruncarea mingiei de baschet la panou. Pentru cei cu vârste de peste 35 de ani se organizează fotbal pe teren redus.
Sâmbătă, pe terenurile din comuna Mihail Kogălniceanu s-au întrecut loturile reprezentative ale comunelor Lisa din judeţul Teleorman, Berteştii de Jos din Brăila, Vlădeni, Platoneşti, Gura Ialomiţei şi Mihail Kogălniceanu din Ialomiţa. Întrecerile au fost câştigate de sportivii din Vlădeni, pe locul doi s-a situat echipa din Teleorman, iar pe treapta a treia a podimului au urcat competitorii din Mihail Kogălniceanu.
Duminică, în Muntenii Buzău s-au întrecut loturile din Grindu, Reviga, Andrăşeşti, Balaciu, Sf. Gheorghe şi comuna gazdă. Primii în clasament s-au situat sportivii din Munteni Buzău, urmaţi de cei din Reviga şi Andrăşeşti.
Întrecerile continuă în acest weekend la Bucu şi Moviliţa.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.