Cursă ciclistă de agrement Slobozia – Amara

0

11152690_362953083896048_9094708465953277654_n

foto: www.facebook.com

Premieră în Ialomiţa! Pasionaţii de ciclism au avut, duminică, ocazia să participe la o cursă organizată de agrement, coordonată de un arbitru profesionist. Traseul a inclus două segmente de drum naţional, unde cicliştii au fost monitorizaţi de echipaje ale poliţiei rutiere, dar şi porţiuni de câmp deschis.
audio CICLISM
Prima cursă ciclistă de agrement organizată pe traseul Slobozia-Amara s-a desfăşurat fără probleme majore. La start s-au aliniat 50 de ciclişti cu vârste de peste 18 ani, iar linia de sosire au trecut-o doar cei mai experimentaţi.
În prima linie la start au fost şi doamne, atrase în practicarea acestui sport de prieteni şi familie. Valeria Petcu a mai participat la curse şi spune că principala provocare este mişcarea.
După prima etapă, doi ciclişti au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar au mers mai departe, au încheiat cursa şi chiar au fost printre fruntaşi.
Câştigătorul competiţei, Ionuţ Popescu, spune că a avut ca obiectiv participarea, iar rezultatul obţinut se datorează antrenamentelor pe care le face.
Cursa de agrement a fost supervizată de preşedintele Federaţiei Române de Ciclism, Valeriu Andoniu, în opinia căruia se impune înfiinţarea unui club de ciclism la Slobozia.
Organizatorii cursei intenţionează să obţină fonduri nerambursabile pentru a amenaja un circuit pe traseul Slobozia –Amara, în colaborare cu cele două localităţi.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.