Cursuri de calificare pentru ialomiţeni

0

curs

Şomerii din judeţ au la dispoziţie 20 de cursuri de calificare în meserii care se caută la acest moment pe piaţa muncii!
Ialomiţenii pot urma cursuri pentru operator calculator cu o durată de 45 de ore sau agent vânzări cu o durată de 60 de ore. Barmanii sau persoanele care vor să se specializeze pe comunicarea în limba engleză vor merg la cursuri cu o durată între 100 şi 300 de ore. Alte meserii care se pot învăţa în aproape 3 luni de zile sunt agent securitate, măcelar, baby-sitter, confecţioner sau lucrător în comerţ.
Persoanele care vor să se reprofileze ca ospătari, bucătari, mecanici, electricieni, instalatori sau frizeri vor putea deprinde meseria într-un timp de 4 luni şi jumătate, iar la final vor susţine un examen pentru diploma de calificare.
Pentru mediul rural sunt disponibile cursuri de lucrător în cultura plantelor, finisor construcţii şi mecanic agricol.
Doritorii se pot adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa, la oricare dintre punctele de lucru din Slobozia, Feteşti, Ţăndărei şi Urziceni, şi au oblicaţia să se înscrie în evideţele instituţiei ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.