Cursuri de formare manageri

0

Ialomiţenii cu simţul afacerilor şi dornici de instruire profesională sunt invitaţi să participe la cursurile organizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă în cadrul proiectului “Dezvoltarea antreprenoriatului inter-regional sudic -DAIRS”.
Programul se adresează persoanelor care intenţionează ca pe viitor să iniţieze sau să dezvolte afaceri ori activităţi pe cont propriu. Cursurile sunt organizate pentru leadership în afaceri, managementul organizaţiei şi al perfomanţei, managementul resurselor umane, management de proiect, managementul diversităţii şi antreprenoriat pentru o dezvoltare durabilă.
Cei interesaţi să participe la sesiunile de formare profesională trebuie să fie apţi de muncă din punct de vedere medical, absolvenţi de studii medii sau superioare şi să nu fi participat la un alt curs de formare finanţat din fonduri europene pentru aceleaşi programe.
Cursurile organizate în cadrul proiectului sunt gratuite, iar relaţii se pot opţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Slobozia, str. Lacului nr. 10, etajul 3.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.