Cursurile se suspendă şi mâine în Ialomiţa

41

foto: Florin Floreanu

Şcolile rămân închise şi marţi, 07 februarie. Excepţie fac şcolile din estul judeţului, unde viscolul a fost mai slab în intensitate.
Inspectoratul Şcolar Ialomiţa a transmis că, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, marţi, 7 februarie, se suspendă cursurile în unităţile de învăţământ din judeţ.
La şcolile din Feteşti, Movila, Platoneşti, Cegani, Maltezi, Stelnica, Borduşani, Făcăeni şi Vlădeni, cursurile se vor relua mâine, dacă se menţin actualele condiţii meteorologice din zonă.
În cazul înrăutăţirii vremii şi în localităţile riverane Braţului Borcea, cursurile se vor suspenda şi în aceste unităţi şcolare.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

41 comentarii

 1. Aho,aho,primari tampiti!
  Stati si nu deszapeziti!
  De 8 ore ca nebunu,
  locuiesc pe DN1,
  am o sora si 2 frati
  in logan la Afumati,
  iar matusa si bunica
  stau in Opel la Saftica,
  la bunic ii fac pomeni,
  dintr-un Aro la Pucheni,
  tata-i rupt de foame-n gura
  de 5 ore pe Centura,
  mananca la-mpinge tava
  intr-un Duster la Jilava,
  nici pe jos,nici in mancare
  nu e nici un pic de sare,
  Plugusor cu patru boi,
  eu sunt unul dintre voi…
  SOFATII BAAAA!

 2. Din cate am inteles se recupereaza in saptamana aia cu activitati extrascolare (mare vrajala mare) dinainte de vacanta de Paste, in care oricum trebuia sa venim la scoala.

 3. Halal limbaj, “Gura Ialomitei”! Ai fost racolat de la marginea santului, in presa asta care si-asa este de doi bani? Pastreaza-ti expresiile pentru sleahta ta, iar in ceea ce tine de scoala, nu te pronunta daca nu esti din bransa.

  • @ prost-scris – asa de doi bani cum zici tu ca e presa, te-a informat ca maine nu se tin cursuri. daca nu va informam aseara – cand s-a hotarat abia pe la 8-9 seara – de unde ai fi stiut 100% sigur ca trebuie sa stai acasa?

 4. Inspectoratul Scolar Ialomita a trimis e-mail tuturor celor care trebuiau informati. Se vede ca nu prea ai de-a face cu scoala, altfel ai stii ca dupa punct se scrie cu litera mare. Sa nu mai spun de exprimarea defectuoasa..

  • da-mi voie sa ma amuz. sa zicem ca inspectoratul a trimis mail la 9 seara directorilor de scoli, sa zicem ca astia stateau pe facebook si intamplator au deschis si casuta de mail, sa zicem ca, la randul lor, au trimis mail dirigintilor, care, idem, se plictiseau la tv si frecau netul. astia, ca sa vezi minune, erau online cu elevii, deci treaba s-a rezolvat. acum m-am exprimat corect?
   later edit: acum vad: “altfel ai stii ca”.

  • stimabile, daca ai si o hartie pe care sa scrie negru pe alb ca nu se face scoala miercuri, arat-o. ca altfel, se intampla ca ieri, cand televiziunile urlau de la pranz ca nu se face scoala (fara absolut nicio confirmare de nicaieri), desi la ora 20, cand s-a incheiat videoconferinta la prefectura, se stabilise sa se tina cursuri acolo unde vremea o permite si directorii hotarasc acest lucru. a fost nevoie ca prefectul sa insiste ca sa se hotarasca intreruperea cursurilor peste tot.
   cat despre josnicia dumitale (in doua randuri), o ignor.

  • s-ar putea sa aveti surprize. personal nu vad niciun motiv pentru care nu se face scoala maine la slobozia. singura problema putea fi cu elevii navetisti, dar naveta fac doar cei din jurul sloboziei – pai se circula ca la balamuc intre slobozia si localitatile dimprejur, cu toata interdictia lor. asta inseamna ca ar putea merge si autobuzele ori microbuzele scolare.

 5. esti de la cnmv, pro/scris? ca acolo s/a bajguit ceva, cum nici miercuri nu se face scoala… si ar mai fi un element de identificare: aroganta! suntem unde suntem, in tara asta, pentru ca sunt unii care le stiu pe toate, iar tu ai pretentia ca esti mai presus decat presa. e un semn de mare slabiciune profesionala, indiferent de bransa in care te incadrezi. mai mediteaza…

 6. @Gura_ialomitei, la noi in liceu sa zicem ca o proportie de 40% o reprezinta navetistii, si ar fi inutil sa-i cheme pe toti la scoala in jumatati de clase. Si chiar si-asa, navetistii ar risca mult sa vina in Slobozia pe vremea asta.

 7. nimic nu mai e ce a fost! atunci functionau internatele, pt elevii navetisti. ca noi, astia de la oras, nu crapam sa mergem cativa metri pana la scoala. dar bucuria de acum va fi tristetea de peste cateva saptamani. elevii vor merge sambata la scoala, vor strica programul de meditatii si de distractii, etc… problema e, de fapt, cu acest transport scolar, dintr/o localitate in alta, fie ca esti la generala sau la liceu. copiii astia sunt purtati pe drum, mai ceva ca niste soferi de cursa lunga. de ce ialomita a ramas cu doar 100 si ceva de scoli, iar in Buzau sunt 500? iresponsabilitate crasa sa inchizi scolile din satul natal. numai oameni care au gandit pe termen scurt am avut la ministerul asta al educatiei. si acum nu ma refer la funeriu… iar sindicatele nu au avut nicio problema…

 8. Tot ce e posibil sa se reia cursurile in orase (la cum se prezinta vremea in oras ar fi normal sa se reia), iar in restul localitatilor depinde de cat de repede or sa reuseasca sa dea drumul la circulatie intre localitati.
  La fel de “oficial” a fost si pe 5 februarie, ca se va face scoala pe 6 februarie, pana la ora 19 cand a venit comunicatul de presa.
  Decizia se va lua in cursul zilei de azi in functie de starea vreme si a drumurilor.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.