“Dacă nu mă vor, să mă excludă!”

14

foto: Florin Floreanu

Primarul Gabi Ionaşcu cere organizaţiei PSD să-l excludă din partid.

audio GABI IONASCU

În felul acesta, edilul poate opta pentru o altă formaţiune politică, fără a-şi periclita funcţia. Conform normelor în vigoare pentru aleşii locali din fruntea primăriilor şi consiliilor judeţene, demisia din partid atrage pierderea mandatului. Excluderea din rândurile unei organizaţii politice nu aduce atingeri funcţiilor deţinute. Alegerile locale sunt programate pentru luna iunie a acestui an, iar fotoliile de primar şi preşedinte al Consiliului Judeţean se vor adjudeca dintr-un singur tur de scrutin.

Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

14 comentarii

  1. Corect ar fi sa nu-l excluda, sa-si poarte crucea pana la sfarsit. Fiindca, din auzite, s-ar strecura in barca pdl-istilor. Si iata cum nu numai politica este o curva ci si politicienii sunt… tot asa (la plural, bineinteles, dar cu varf si indesat!).

  2. De ce sa nu recunoastem ,ca pana sa avem probleme cu apa, era un primar agreeat de cetatenii orasului ?
    Daca ar fi rezolvat aceasta situatie a apei,putea sa ramana ani multi primar.
    Sa-i multumim acum frumos ,pentru realizari si sa-i dorim sanatate.

  3. Pt. camelia

    Daca suma de 500 miliarde de lei vechi, cheltuita pentru a avea apa (“plata” cum ii placea sa spuna), adica aproape 12 milioane euro, a fost insuficienta pentru a avea macar apa bunicica… inseamna ca e prost manager! Si de ce sa-i multumim? Fiindca tot noi vom plati suma de mai sus, vreme de vreo 10 ani de-aici incolo. Asa ca… toata aceasta perioada, vom avea motive destule s-o facem…

  4. pt George: suma aia de care vb e o investitie. ca se putea cu mai putini bani, nu din imprumut si de mai buna calitate, perfect adevarat. dar o alternativa la apa de la combinat trebuia facuta. de bani publici risipiti in tara asta pe sali de sport si telecondole nu ni s-a aplecat? ba da, dar isteria nationala e mai greu de fabricat. cu toata antisimpatia pdl, lucrurile nu au degenerat ca in cazul lui ionascu. asa partinitoare cum e presa centrala tot s-a pastrat o masura in spatiul public. la slobozia?! Dumnezeu cu mila. A fost o intrecere in presa scrisa cine injura mai tare… si nimeni nu castiga nimic din asta. aparent pierde doar ionascu. raul colectiv a fost facut si este pe termen lung.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.