Dan Diaconescu se va întâlni astăzi cu fanii din Ialomiţa

13

Preşedintele Partidului Poporului va veni în această după amiază la Slobozia şi se va întâlni în Piaţa Revoluţiei cu membrii şi simpatizanţii formaţiunii politice.
Dan Diaconescu va fi prezent în Slobozia începând cu ora 16.30, iar întâlnirea lui cu cetăţenii va avea loc pe platoul din Piaţa Revoluţiei.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

13 comentarii

  1. Adica cu prostimea orasului.Sa ii numarati sa vedeti cati sunt.Probabil ca vor participa batranii din parc, tinerii care pentru 2 lei striga tot ce vrei, si altii….

  2. @cip vin si eu langa tine pentru 20.000 de euro(ha ha ha ha)cine dracu il crede pe tampitul asta de diaconescu? asta este ori nebun ori nebun. dar sa vezi cata prostime si gura casca se vor strange. mai rau ca la circ o sa fie.

  3. S-a vazut la Tandarei ce fel de oameni sunt in mizeria asta de asa-zis partid. Niste indivizi a caror pregatire lasa de dorit, niste agramati notorii.

  4. Daaa fanica….doar scursuri in pp si pdl si ….usl…TOTI “ESTE”NISTE JAVRE!!!!Astept Dezastrul economic ce o sa duca la anarhie ,razboi si …renasterea noastra ca popor sanatos la cap.Dar inclin sa cred c o sa ajungem colonie…de maimute votante….sa i mut pe astia a lu’ unchiu’ Sam si UE…Nationalismul DUR ,vad ca e abandonat…TOTI cei ce au venit la putere vad ca vand intruna si doar SECRETIZAT….Deci Serviciile noastre de informatii sunt un cacat…iar jegurile astea de politicieni ce conduc institutii (judet,guvern,parlament etc)sunt niste nemernici ce si ar vinde si mamele sau copiii..doar..doar sa ajunga sau sa se mentina la Putere!Asa ca du va n DD toti otvistii….mizeriilor!

  5. Prevad, in campania electorala OFICIALA aparitia unor adevaruri jenante despre dan diaconescu-dosare penale si liota sa de candidati; apropo, doctorul ala care vrea sa puna mana pe spitatulul din Tandarei, pardon, care-l ,,salveaza”, e ,,adunat” cu acest caracalean.

  6. Stiati ca: dan diaconscu nu este membru ppdd, asadar nu are nici o functie in acest partid, caruia ii da doar numele? Cati dintre dobitocii , pardon, simpatizantii si membrii ppdd prezenti la intalnirea cu acest smecheras de caracal, stiu acest lucru?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.