Danemarca şi Finlanda caută forţă de muncă din România pentru sectorul agricol

1

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează în data de 15 februarie o bursă de selecţie pentru 75 de posturi în Danemarca la cules de căpşuni, mazăre şi zmeură.
Persoaanle interesate trebuie să aibă minim 18 ani, condiţie fizică bună pentru muncă grea şi cunoştinţe de limba engleză.
Purtătorul de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Mădălina Mărioara, spune că pentru Finlanda se oferă 40 de slujbe la munci agricole, exclusiv pentru femei: “sunt oferite 40 de locuri de munca la recoltarea capsunilor, mazarei, zmeurii, fructelor de padure, cartofi, precum si la plantare. Perioada de lucru este din Iunie-Iulie pana in Septembrie, de la 2 la 6 saptamani,40 de ore pe saptamana, cu posibilitatea de a lucra ore suplimentare”.
Ialomiţenii interesaţi de un loc de muncă în Finlanda se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Ialomiţa, până la data de 20 ianuarie, iar cei care aplică pentru un post în Danemarca se pot înscrie până la data de 6 februarie.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Numai sa muncești in Danemarca s nu ajungi.Cei de la EURES una iti promit aici in România si când ajungi in Danemarca observi ca se cam schimba condițiile.Eu când am ajuns in danemarca fermierul nu știa nimic de condițiile contractuale promise de eures sita doar salariul care trebuia sa il primesc.
    In plus felul in care esti tratat, ca un nimeni ca un sclav m-a face sa cred ca danezii sunt niște xenofobi mincinoși si avizi
    caroce1st.blogspot.com/2011/02/la-ferma-in-danemarca.html

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.