Daruri de Moş Nicolae în Protopopiatul Urziceni

0

P1280785

Sfântul Nicolae a reuşit să-i adune pe copii şi pe părinţi în biserici! În majoritate, lăcaşurile de cult de la ţară poartă hramul Ierarhului Nicolae, un motiv în plus pentru copiii satelor de a participa la slujbe şi a cânta colinde celor prezenţi.
În ajunul sărbătorii, Părintele Protopop Bogdan-Ionuţ Stancu împreună cu Părintele paroh Ion Ştefan şi cu Părintele misionar Nicolae Gangă au săvârşit slujba vecerniei la biserica filiei Bărbuleşti, cu ocazia hramului.
În cuvântul de învăţătură, părintele protopop a vorbit tinerilor despre virtuţile Sfântului Nicolae şi i-a îndemnat să fie ascultători faţă de părinţi, profesori şi preoţi.
La acest eveniment au participat şi cadre didactice de la şcoala generală din Bărbuleşti, iar copiii prezenţi au primit daruri constând în dulciuri şi fructe.
În cadrul activităţilor organizate de Biroul de Asistenţă Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni, pe 6  decembrie, copiii din grupul ”Muguri de Lumină” au cântat colinde pentru a repeta programul pe care îl vor prezenta la cea de a XII-a ediţii a Festivalului de Colinde Populare Româneşti ”Deschide uşa, creştine!” şi au primit în dar dulciuri, jucării şi hăinuţe.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.