De 18 ani, Radio CAMPUS este lider de audienţă în presa locală

5

Sondajele realizate anul acesta indică o cotă de piaţă de 23% dintr-un eşantion de 1000 de persoane chestionate, la mare distanţă faţă de Radio Sud Est cu 6% audienţă (intre timp si-a incetat emisia) şi Fresh FM cu 1% ascultători în municipiul reşedinţă de judeţ.
Comparativ cu reţelele naţionale, Radio CAMPUS declasează Europa FM, România Actualităţi şi Kiss Fm, care la un loc au mai puţini ascultători decât primul post local de radio din Ialomiţa.
Singura reţea care a reuşit un scor de audienţă mai mare în Slobozia este Radio ZU. La întrebarea pentru ce ascultaţi postul de radio x sau y, răspunsurile au fost din partea ascultătorilor ZU pentru premiile în bani, iar din partea ascultătorilor CAMPUS pentru informaţia locală.
Aceleaşi sondaje realizate de partidele politice anul acesta arată că 65% dintre cetăţenii intervievaţi NU citesc ziarele locale. Cele mai bine clasate au fost Adevărul de seară, Tribuna Ialomiţei, Gazeta de Sud Est şi Jurnalul de Ialomiţa, cu scoruri între 33 şi 5 % dintre cei care frunzăresc presa locală.
5 ziare locale au 1% cititori iar o publicaţie săptămânală nu a fost indicată de nici un cetăţean intervievat.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. daca sondajul este real, atunci felicitari.
    Felicitari reporterilor Alexandra, Elena si Clementina pentru seriozitate, iar baietilor pentru programe. Era de asteptat ca pentru munca enorma depusa de toti sa iesiti primii.

    Inca o data felicitari!

  2. cine a facut acest sondaj? Pai bai boss, gazeta iese de paste si de craciun, iar independentul nu apare deloc. Plus ca ads-ul nu se mai vinde deloc boss, ca e scump tare. Nu care cumva sondajele este fabricate de jaranul cu jaguar? Rusine dinu patriciu

    • don’ cealapa, sondajul e facut in primavara, cand adeverul se dadea moca. de independent nush ce sa zic, si eu m-am mirat. si daca iesea ziarul lui Lae K. primul, insemna ca sondajul era fabricat de el (nu ca m-ar mira)? e un sondaj ca toate sondajele facute de la revolucion incoace, numa’ ca s-a ridicat batista de pe tambal. am facut valuri intr-o mare hazna.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.