De ce nu curge apa, DORELE???

7

foto: Florin Floreanu

Sincopele de ieri în furnizarea apei la Slobozia au apărut din cauza intervenţiei necalificate a dispecerului de la staţia de apă şi a zvonisticii că se va întrerupe apa în oraş.
Primarul Gabi Ionaşcu a prezentat aseară în comitetul local pentru situaţii de urgenţe situaţia care a făcut ca locatarii de la etajele superioare ale blocurilor să rămână fără apă la robinete.
Potrivit edilului, reducerea presiunii la apă, în urma căderii energiei electrice la frontul de captare, urmată de un consum crescut, rezultat al panicii locuitorilor orasului alimentată de zvonistică, a culminat cu decizia dispecerul de serviciu să închidă vanele, ceea ce a ştrangulat pur şi simplu alimentarea cu apă:

audio GABI IONASCU

Aseară, în comitetul local pentru situaţii de urgenţă s-a votat sancţionarea celor doi salariaţi de la uzina de apă.

Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. Tov. moldovean Bidon sa nu mai arunce acuze nimanui. A uitat cina a vrut sa aiba captare de apa potabila din putze (sau putzuri)? A uitat ca a fost o ambitie ca Slobozia sa nu mai detina o alta sursa alternativa de apa potabila? Spitalul de exemplu este obligat sa mai detina si o sursa alternativa. Daca treaba cu apa se imputea ieri, tot Urban era vinovat. De ce tot arunca in Urban. A uitat ce a trecut pe fluturasii aia atunci inainte de alegeri, legat de putze (sau putzuri).
    Cum de vrea sa scape de Urban? Cum a putut sa vanda sediul Urbanului? Deci pina la urma se vrea desfiintarea Urbanului, dar nu asa se face. Murdar adica. Traducerea in moloveneste o gaseste pe goagal daca nu intelege acest limbaj.
    Zic io …

  2. pt tine, bobutz, special merita amintit ca in urma cu cativa ani slobozia nu a avut apa o sapt pe timpul iernii, desi prelua din dunare, via combinat. in situatia data, alternativa era nula. dar, iarna, cateii latra mai mult!

  3. M-am saturat de marele edil!CIT MAI STA COCOTAT !JOS CU EL MARELE CHELTUILTOR .APA DA MII DE STATII DE EPURARE SI ATE VRAJELI ALTI BANI ALTA DISTRACTIE! CE MAI CAUTA .NU A DEMISIONAT INCA?!!!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.