De la om la om: S.O.S. Bătrânii Ialomiţei

5

foto: Florin Floreanu

Campania S.O.S. Bătrânii Ialomiţei a sensibilizat numeroşi cetăţeni şi firme din judeţ. Unul dintre donatorii cu suflet mare este Ecaterina Croitoru din Slobozia. Femeia, în vârstă de 80 de ani, a ieşit astăzi din casă şi a venit la Centrul Cultural unde a auzit că se strâng ajutoare. Ecaterina Croitoru are o pensie de 700 de lei din care a donat 37 de lei pentru ialomiţenii care au pătimit din cauza vremii nefavorabile şi a neputinţei autorităţilor.
În primele două zile ale campaniei ,,S.O.S bătrânii Ialomiţei“ s-au donat două tone de alimente. Pe lângă punctele de colectare de la Magazinul Kaufland, Supermarketul Comind şi Centrul Cultural, astăzi s-au înfiinţat centre pentru colectarea de alimente neperisabile şi la magazinele Lidl din Slobozia.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. Vad ca se vorbeste tot timpul la televizor de judetele Vrancea si Buzau, iar de noi mai nimic. Ar trebui sa se stie ca si în Ialomita e prapad. Oare de ce autoritatile de aici nu zic nimic pe la televizor? Oare pentru ca prefectul e pdl-ist? Ar fi bine sa dati dumneavoastra un telefon pe la televiziuni, sa se aduca ajutoare si prin comunele noastre. Nu pentru noi cei mai tineri care stam la oras, ci pentru batrânii de la tara care sunt vai de capul lor…

  2. Sunteti minunati si voi, si doamna Croitoru si toti ceilalti ialomiteni solidari care au participat si contribuit la campania asta. Bafta multa si in zilele urmatoare, faceti un lucru foarte important.

  3. George, de ce oare oamenii pun atata pret pe ce spune la tv, predilect la porcaria aia de Realitatea? Aia merge pe “ce li se pare”, pe “unde pot ajunge” si “pe ce se nimereste”.

  4. George, chiar sa nu stii ca Ialomita este un judet unde psd-ul troneaza si unde fiinteaza antena 1 Slobozia. Ce vina are prefectul? Poate aia ca raspunde unora de la adapost, din studiourile bine incalzite, care incearca sa-l ,,judece”, conform indicatiilor pretioase de la cei care ii platesc. Mda,…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.