De trei ori Hamza

0

Unirea Slobozia a pierdut cu 3-1 amicalul ,,de lux’’ disputat sâmbătă la prânz pe stadionul ,,Municipal’’ în compania prim divizionarei Petrolul Ploieşti. În ciuda scorului final, echipa gazdă şi-a onorat statutul de favorită la promovare şi a etalat un joc ce le poate da speranţe de mai bine suporterilor locali.
Practic, cele două combatante au evoluat la acelaşi nivel până la pauză, moment în care echilibrul partidei s-a frânt, ,,găzarii’’ reuşind o triplă prin tunisianul Hamza Younes în minutele 50, 68 din penalty şi 80.
Golul de onoare pentru gazde a venit în ultimul minut regulamentar de joc din gheata fostului petrolist Liviu Mihai. Mijlocaşul Unirii a prins un şut senzaţional de la 25 de metri, şut pe care Hamutovski, intrat la pauză în poarta Petrolului, n-a putu decât să-l privească îndreptându-se spre vinclu.
De remarcat că în timp ce Marin Dună a trimis în teren echipa standard, ploieştenii au venit la Slobozia fără cinci dintre titularii de drept, convocaţi la loturile naţionale.Cosmin Contra a ales să menajeze alţi patru componenţi de bază ai lotului în perspectiva viitoarelor confruntări din Liga 1.
Unirea Slobozia revine în faţa suporterilor locali sâmbătă 30 martie la ora 11, când este programat meciul de campionat contra echipei Săgeata Năvodari.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.