De trei ori Jianu

0

Jianu a fost omul providenţial pentru Unirea Slobozia în meciul din etapa a douăzecea din Liga a doua de fotbal. Atacantul şi-a trecut în palmares toate cele trei reuşite cu care ialomiţenii au învins cu 3-1 pe Sportul Studenţesc în meciul găzduit de stadionul ,,Valentin Stănescu’’ din Bucureşti.
Semnalul de asalt a fost dat în minutul 18 când Jianu a zguduit bara porţii lui Vâlceanu. După doar şaisprezece minute, tabela avea să indice 1-0 pentru Unirea după ce Mihalcea l-a servit excelent pe eroul meciului care a şutat cu sete din apropierea punctului cu var. Acelaşi Jianu ar fi putut să facă 2-0 înainte de pauză, dar a şutat slab de la şapte metri. La cinci minute de la reluare n-a mai iertat însă şi a strecurat balonul în poartă după un şut al lui Liviu Mihai. ,,Tripla’’ s-a consemnat în minutul 68 după o centrare excelentă a lui Stan venit în atac pe flancul drept.
Golul de 3-1 a fost reuşit de Vlad în minutul 76 după ce oaspeţii au redus turaţia la adăpostul avantajului de trei goluri.
Unirea recuperează în urma victoriei de sâmbătă punctele pierdute acasă cu Săgeata Năvodari şi aşteaptă de pe locul şapte în clasament întâlnirea de sâmbăta viitoare cu CS Otopeni, ocupanta locului al patrulea în clasamentul primei serii cu cinci puncte mai mult decât echipa antrenată de Marin Dună.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.