Debut cu scântei în liga a IV-a

0

fotbal-sport-picior-

Voinţa Reviga şi Recolta Gheorghe Doja pot fi considerate performerele primei etape din Liga a patra de fotbal, după ce au câştigat partidele jucate în deplasare.
Voinţa a deschis balul vineri după amiază şi a trecut cu 1- 0 meciul jucat de nou promovata Unirea Fierbinţi, iar Recolta a învins la limită, scor 2-3, la Viitorul Platoneşti.
Cel mai spectaculos meci al rundei inaugurale s-a jucat la Sărăţeni, unde gazdele au câştigat cu 7-4 disputa cu C.S. Amara. Goluri multe s-au înscris şi la Feteşti, unde Viticola a surclasat cu 4-2 echipa din Răduleşti, dar şi la Căzăneşti unde gazdele au trecut cu 3-2 de Abatorul Slobozia.
Victoria Ţăndărei a remizat 1-1 la Griviţa după un meci marcat de prestaţia centralului care, printre alte decizii contradictorii, a anulat şi un gol înscris de oaspeţi în ultimele secunde ale meciului.
În celelalte două partide ale etapei, Andrias Andrăşeşti şi Victoria Munteni Buzău au remizat ,,alb’’ iar Recolta Gheorghe Lazăr a învins la limită, scor final 2-1, pe Spicul Colilia.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.