Delegaţie din Turcia la Slobozia

3

FLR_1720

O delegaţie din Turcia se află în vizită la Slobozia, într-un parteneriat privind ,,impactul media asupra tinerilor“.
Programul urmăreşte folosirea mijloacelor media în procesul educaţional pentru selectarea influenţelor pozitive în dezvoltarea capacităţilor de învăţare.
Responsabil de proiect la Slobozia este Emilia Bălan, iar parteneri sunt Consiliul Local, Liceul de Arte şi Centrul Cultural Ionel Perlea.
Partenerii turci ai programului sunt din regiunea Sivas şi, spre deosebire de opţiunile echipei din Slobozia, în activităţile proiectului au inclus şi întâlniri – dezbateri cu reprezentanţi ai presei. Lucrările se vor încheia în 2015, înainte de vacanţa de vară.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Frumos,intariti relatiile cu poporul Turc pt.ca dupa anii ’90 ei ne-au fost alaturi la orice. Poporul Turc ne-a fost si ne este ca un frate,ei nu ne-au jicnit in europa cum o fac tarile vestice.

  2. Da.Sunt de acord.Mai ales ca zona noastra de sud-est este cea mai legata parte a tarii de Turcia, din punct de vedere cultural si istoric.Ei in general sunt oameni pasnici si ospitalieri.Si da, tarile occidentale mereu se cred superioare, dar ele fac mult mai multa discriminare cu romanii si bulgarii.

  3. cred ca nu stiti ce vorbiti! ne sunt ,,ca fratii“ si ne baga pe gat toate fructele crescute fortat, cu ierbicide, si legumele crescute in eprubete. pana si poporul turc e mai destept ca romanii de azi.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.