Delta Drag III

0
Pasionaţii de „liniuţe”, dar legale, au din nou motiv de bucurie. Pista aeroportului de la Alexeni va găzdui duminică  a treia etapă a Delta Drag Racing, cursă de accelerare pe distanţa de 402 metri. Pentru a se putea înscrie  la eveniment, amatorii de senzaţii tari trebuie să deţină permis de conducere de minim un an, talon valabil şi bineînţeles o maşină aptă să facă faţă concurenţei.
Concursul se va desfăşura pe şapte categorii, în funcţie de capacitatea cilindrică a motorului şi sunt acceptate doar maşini de tip „street”, care au inspecţia tehnică periodică la zi şi asigurare auto obligatorie valabilă.
Publicul interesat să vadă bolizii înscrişi în concurs trebuie să ştie că aceştia vor alerga pe pista de la Alexeni între orele 10 şi 18, iar până la ora 19 va avea loc festivitatea de premiere. Până în acest moment 15 concurenţi, printre care şi o femeie, s-au înscris online, însă cei care doresc să participe pot completa fişa de înscriere şi duminică dimineaţa înaintea startului.
Pentru siguranţa spectatorilor şi a participanţilor, la eveniment vor fi prezente şi efective ale poliţiei şi jandarmeriei.
Aurelia Ifrim, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.