Depozit clandestin de țigări la Vlădeni

2

De ani buni, aprovizionarea magazinelor săteşti se face în cea mai mare parte fără ca marfa să fie evidenţiată în gestiune.
Practica a fost demonstrată la Vlădeni, unde poliţiştii de investigare a fraudelor au efectuat în baza unei autorizaţii de percheziţie domiciliară, descinderi la locuinţa unui bărbat de 45 ani şi a unei femei de 43 ani, reprezentanţi ai unei întreprinderi familiale.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Iulia Fecioru, precizează că de la domiciliul suspecţilor au fost ridicate peste 200 de pachete de ţigări şi 60 de sticle de apă de gură.
Cei doi soţi sunt cercetaţi de poliţişti pentru infracţiunii de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Draga Clemtentina. 200 de pachete ( adica 20 de cartuse de tigari) nu inseamna “un depozit”. Ca sa-ti faci o idee, 20 de cartuse pentru un magazin , chiar si ” I.I” este o nimica toata. Cam atat se vinde intr-un magazin de tara in mai putin de o saptamana.
    Am clienti carora nu le ajung un bax intreg pe saptamana (50 de cartuse), si tot pe zona rurala se afla ( bineinteles cu factura, ca altfel ne ia radarul).

  2. Intrebarea de 10 puncte : de cand naiba foloseste omul de la tara apa de gura, cand nici macar slobozenii nu sunt familiarizati cu asa ceva? :)))
    Am alergat dupa o apa de gura in slobozia la 5 magazine, si abia la ultimul am gasit o sticla ( singura dealtfel ).

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.