Deputatul de Fetesti Cristina Pocora sesizeaza ASP Ialomita

0

Deputatul de Fetesti a sesizat Autoritatea de Sanatate Publica Ialomita, cu privire la calitatea apei potabile în Movila si la serviciile medicale deficitare pe care le ofera medicul de familie în localitate.

În urma audientelor din colegiu, Cristina Pocora a cuantificat problemele pe care le au cetatenii din Movila si a solicitat prelevarea de probe si efectuarea analizelor pentru stabilirea parametrilor de calitate a apei, precum si luarea masurilor necesare pentru ca locuitorii din aceasta comuna sa beneficieze de apa potabila de calitate.

Deasemenea, parlamentarul liberal a semnalat dificultatile pe care le au locuitorii din Movila, în relatia cu medicul de familie din comuna. Aspectele sesizate tin în principal de respectarea programului pentru consultatii si de eliberarea la timp a retetelor.

Sesizarile deputatului liberal din colegiul 1 Fetesti-Tandarei au fost facute catre autoritatea de Sanatate Publica Ialomita pe 1 iunie, în baza articolului de lege privind statutul deputatilor si senatorilor din România.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.