Deputatul din Colegiul 2 Slobozia incriminează Guvernul de fraudă şi genocid, prin adoptarea noii legi a pensiilor

2
Într-o declaraţie politică, Marian Neacşu spune că reformarea sistemului public de pensii a devenit necesară, în contextul crizei economice mondiale declanşată în 2008, dar se desfăşoară în mod eronat şi are ca rezultat o lege nedreaptă pentru români, adoptată pe sub masă de parlamentarii PDL.
În calitate de vicelider al grupului deputaţilor PSD din Camera Deputaţilor, parlamentarul de Ialomiţa reclamă că măsura de egalizare a vârstei de pensionare este atât ruptă de realitatea românească, cât mai ales lipsită de orice impact economic, pentru că îşi va atinge scopul tocmai peste 20 de ani.
Cât priveşte punctul de pensie, social democraţii susţin valoarea de 45% din salariul mediu brut pe ţară şi contestă măsura guvernului Boc de îngheţare a veniturilor în următorii 2 ani, pentru ca, din 2012, adică exact anul alegerilor, pensiile şi salarii să poată începe să crească din nou.
P.S.D. şi P.N.L vor ataca Legea pensiilor la Curtea Constituţională.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. CUMVA SIMT UN MIROS DE CIOLAN ALDE FSN AND CO.? LASATI CA VA VINE RANDUL IN 2012 ORICUM. MIE PARCA MI-E PUTIN DE DOR DE NASTASE SI ILICI ILIESCU.
    PANA ATUNCI POATE PROPUNETI SI REFORMA PENSIILOR PARLAMENTARILOR, DOMNUL NEACSU. DACA TOT V-A LOVIT GRIJA FATA DE POPOR.

  2. Da’ de unde sa se ia banii pentru pensii cu punctul de 45% din salariul mediu brut pe tara, a spus? Despre cat e deficitul, in clipa de fata, la Bugetul de pensii al RO, a vorbit? Daca nu, inseamna ca e un demagog psd-ist, care ne crede pe toti handicapati mintal! Parca nu ma insel, nu-i domnul care si-a angajat fata la propriul cabinet parlamentar? Asadar, ne confruntam cu o noua secventa din serialul psd: UITE CINE VORBESTE! Cat despre frauda si genocid: aveti idee daca acel Consortiu, format de vantu cu dan voiculescu turnator-conservator aliat psd si gelu tofan reusea sa cumpere PETROM, ce se intampla cu angajatii!?! Uite, Petromservice-ul lui liviu luca, prietenul lui vantu, e in insolventa, dupa ce in 2009 a primit rambursari de TVA de 62 milioane koko- pe mana aliatului liberal varujan vosganian…De vlad soare, fost consilier al premierului psd adrian nastase si fost presedinte al gelsor, societate celebra a lui sorin ovidiu vantu, va mai aduceti aminte? Si acum astia vin si vorbesc de frauda si genocid?!?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.