Deputatul liberal Cristina Pocora a numit ziua de 1 iulie Joia Neagră a României

4
Data de intrare în vigoare a creşterii TVA-ului şi reducerilor salariale, este în opinia parlamentarului din colegiul unu de Ialomiţa, ziua în care românii sunt condamnaţi la sărăcie severă.
Pe lângă fenomenele economice dezastruoase pentru populaţie, în opinia deputatului liberal, măsurile de austeritate determină  riscuri pentru sănătatea cetăţenilor. În lipsa puterii de cumpărare, pe piaţă vor apărea produse contrafăcute, iar calitatea produselor alimentare va scădea.
Un alt efect al sărăcirii populaţieii va fi înflorirea comerţului cu mărfuri second hand, în detrimentul calităţii vieţii.
Clementina Tudor, Radio Campus

4 comentarii

 1. Da’ de ce nu numeste si modalitatea de iesire din criza pe care o vede? A, uitasem, in viziunea d-nei majorarea ajutoarelor pentru handicapati va duce la iesirea RO din situatia actuala (iarna foarte-foarte grea, criza mondiala cu accente extrem de grave in Europa, vara plina de inundatii in Polonia, Franta, si nu in ultimul rand RO).

 2. Mai pocora,mai , esti ceva de speriat cu atata perspicacitate ! Si zici ca ati facut voi crinosii o analiza si v-a dat ca pe langa populatie vor fi afectati si cetatenii ?Cata intuitie,cata profunzime,cata viziune ! Incercarile astea de facelift si de pozitionare a voastra , a crinosilor, in postura de nici usturoi nu am mancat si nici gura nu imi miroase,probabil tine de instinctul de conservare politica si nu de reformismul cerut cu insistenta de electorul roman prin trecutul referendum. Ca nu e asa ,ce rost ar avea sa va intrebe pe voi cineva pe ce baze ati exploatat sistemul de pensii ,sistem ce are efecte pe termen lung si nu se reseteaza odata cu schimbarea guvernului sau de ce economia duduinda a sucombat la primul stranut al economiei mondiale din moment ce ,ziceti voi, era constituita eficient pe ratiuni si principii de eficienta ? Au intrerupt cei din guvernarea actuala planurile multianuale puse la puct de voi sau nu cumva ele nu au existat ? Ce recomfortant trebuie sa fie sa te tot dai de grija urmasului lui Moromete si sa speculezi lipsa de informatie provenita mai degraba din sila multora fata de politic si de politruci decat ca efect al tehnicilor de diversiune copiate de voi de la ilici.Poate incerci mai doamna parlamentar sa nu mai faci pe Maica Tereza sau mama omida pe banii contribuabilului si in plina criza financiara sa iti pui o intrebare de mare bun simt : daca eu consum un leu sunt in stare sa fac doi ?

  COSMARUL – de Geo Bogza
  Rataceam parca printr-un oras al cainilor.
  Caini, numai caini treceau pe strada:

  Unii intr-o parte, altii in alta.
  Toti purtau cate o servieta galbuie
  Si treceau, plini de importanta, intr-o parte si alta.

  Mirarea mea n-ar fi fost atat de mare
  Si nici spaima ce m-a lipit de ziduri
  Daca din privirile pe care mi le aruncau
  N-as fi inteles ca servietele lor erau croite
  Din piele de om.

 3. Era o replica intr-un film:” Va e mila? V-am luat banii!”
  Parafrazez: Va e bine? Pupati mai departe!
  In 2008 o duceati bine ca erati voi destepti si competenti (guvernul nu avea
  nici o influenta); acum s-a terminat competenta? a ,uitasem tocmai ati investit
  in instrumente toxice si v-a atins criza!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.