Deputatul liberal Cristina Pocora dezaprobă candidatura lui Pandelică

12

Deputatul liberal de Ialomiţa este împotriva candidaturii lui Ovidiu Casian Pandelică din partea PNL pentru Primăria Reviga.
Cristina Pocora dezaprobă primirea fostului preot în rândurile liberalilor ialomiţeni şi va propune retragerea sprijinul politic din alegerile locale.
Acceptarea candidaturii lui Ovidiu Casian Pandelică din partea PNL pentru primăria Reviga s-a făcut fără consultarea biroului politic al liberalilor ialomiţeni, motiv pentru care această situaţie va fi analizată într-o şedinţă de partid.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

12 comentarii

  1. cristina pocora a sustinut public, de pilda, ,,libertatea femeii de a avorta”; sa intelegem ca are (sau cauta) ,,sprijinul electoral” al fetelor bisericesti din Ialomita?

  2. ar trebui sa ramarcati faptul ca deputata c.pocora este singura care ia o atitudine curajoasa si corecta fata de o decizie total gresita a conducerii pnl din ialomita,aceea de a scoate din groapa de gunoi a bisericii un posibil primar,asta doar pt a avea si la reviga candidat.ori o astfel de hotarare, este in primul rand o ofensa adusa unei institutii, care din pacate se numeste biserica.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.