Deputatul Marian Neacşu a fost ales vicepreşedinte al Camerei în locul lui Viorel Hrebenciuc

2

FLR_6268

Deputatul PSD Marian Neacşu a fost ales, luni, cu 223 de voturi „pentru” şi 30 „împotrivă”, în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, în locul lui Viorel Hrebenciuc, care a demisionat din acest for legislativ.
Neacşu, care a deţinut funcţia de lider al grupului parlamentar al PSD, a fost ales vicepreşedinte al Camerei prin vot secret cu bile.
După anunţarea rezultatului votului, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, l-a felicitat pe Marian Neacşu. „Felicitări pentru această funcţie, îmi pare rău că ea vine într-un moment neplăcut grupului parlamentar, dar este spre încununarea unei munci pe care aţi depus-o în ultimii ani”, i-a spus Zgonea lui Neacşu.
sursa: mediafax.ro

2 comentarii

  1. Da ,asa e,multa munca,nu mai prididesc cu infractiunile,le-au dat dracu de legi,se pi… pe ele si pe noi.Asa meritam,sa ne scuipe-n cap din Jeepane si din viloaie.Asta nu-i ala cu incompatibilitatea,care de fapt a si initiat un proiect de lege impreuna cu alti banditi prin care ANI sa nu mai poata ancheta parlamentari, si mai e si mare sustinator al amnistiei si gratierii penalilor?D'aia v-am ales ,hotilor,sa faceti legi prin care sa furati si apoi sa faceti legi sa va protejati hotiile?Dar chiar ati depasit orice limita,nu a bunului simt,ca nu-l aveti,dar o limita a unei normalitati de secol 21 intr-o Europa civilizata.Nu sunteti sanatosi la cap,disperatilor

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.