Deputatul Marian Neacşu a invitat presa locală la Parlament

11

parlament

Deputatul Marian Neacşu s-a întâlnit săptămâna trecută cu presa ialomiţeană, la Parlament.
Vizita de lucru a inclus un itinerar al principalelor săli de conferinţe din Palatul Parlamentului, discuţii în birourile liderului de grup al PSD şi preşedintelui Camerei Deputaţilor, o şedinţă foto în sala de plen a deputaţilor şi servirea mesei la cantina aleşilor neamului.
Demersul, precizează parlamentarul din colegiul Slobozia, urmăreşte prezentarea locului de muncă pentru o mai bună înţelegere a activităţilor parlamentare, astfel încât percepţia generală să se apropie cât mai mult de cea reală:
audio Marian NEACSU 1
Dincolo de exerciţiul de imagine, istoricul Palatului Parlamentului este pe cât de recent, pe atât de interesant. Principalele birouri ale Casei Poporului sunt deţinute acum de preşedinţii Senatului şi camerei Deputaţilor, iar masa de lucru a lui Nicolae Ceauşescu a fost mutată la Palatul Victoria şi lucrează la ea vicepremierul Gabriel Oprea:
audio Marian NEACSU 2
În ciuda criticilor privind stilul arhitectural al Palatului Parlamentului, numărul vizitatorilor creşte constant, iar cei mai mulţi dintre turişti sunt impresionaţi de calitatea materialelor folosite în decorarea şi mobilarea sălilor, marmura, cristalul, covoarele, perdelele şi lemnul fiind în proporţie de 90% de provenienţă românească.      

Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

11 comentarii

  1. Subscriu la ce zice NAE. Si la puscarie cand il vedem ? Ca din cate stiu "ranjila" e cercetat penal si eu sincer ii doresc "la multi ani". Cat despre reprezentatia lui pe post de politruc …mai mult in interesul partidului, dar al oamenilor, canci ! 

  2. Urât nărav, să jignești o categorie întreagă de oameni, măi Florine.

    Ăsta este nărav românesc, să înjuri de familie, neam, rasă, la grămadă. Urât, ce să zic.. Și asta vine de la frică, românu este fricos, nu vrea să pronunțe nume. Caragiale i-a zis că e "imparțial", vroia să zică laș.

     

  3. Legat de perceptia activitatii alesului neacsu-psd, cum sa intelegem lobby-ul acestuia ca o firma privata sa preia transportul calatorilor, pe o anumita ruta din Ialomita? Nu le-a ajuns … ,,privatizarea'' CFR Marfa, vor sa-i dea mituitorului gruia si CFR Calatori? 

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.