Deputatul Marian Neacsu îl interpelează pe ministrul agriculturii cu privire la formele de sprijin pe care le au la dispoziţie fermierii ialomiţeni în 2010

0

Parlamentarul din colegiul 2- Slobozia, precizează în demersul său că judeţul Ialomiţa are o economie agricolă iar sectorul industrial, cel comercial şi cel al prestărilor de servicii sunt profund afectate din cauza crizei economice actuale. O primă consecinţă este creşterea numărului de şomeri.

În opinia deputatului social democrat,  reducerea sprijinului pentru sectorul economic privat din partea statului, în anul 2010 faţă de anii precedenţi, va agrava situaţia locuitorilor judeţului.

Pentru a veni în sprijinul agricultorilor şi întreprinzătorilor care prelucrează produsele agricole din judeţul Ialomiţa, Marian Neacşu i-a cerut ministrului agriculturii precizări privind  schemele de ajutoare de stat disponibile pentru agricultură şi domeniile conexe prelucrătoare în anul 2010, şi  care dintre aceste forme de ajutor sunt finanţate din bugetul de stat şi care din bugetul comunitar.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.