Deputatul Marian Neacşu sare în sprijinul instructorilor auto independenţi din Slobozia

1

Autoritatea Rutieră Română şi Serviciul Public Comunitar regim permise de condus şi înmatriculare a vehiculelor le-au interzis instructorilor auto independenti să-i mai şcolească pe doritorii de permis de conducere. Mai mult, ARR Ialomiţa a solicitat Poliţiei să nu mai primească dosarele cursanţilor care au făcut şcoala de şoferi cu instructori auto independenţi. La întâlnirea cu deputatul social democrat din colegiul doi, instructorii s-au plâns şi că au fost ameninţaţi cu amenzi, în cazul în care sunt prinşi pe traseu în practică auto.

Deputatul ialomiţean consideră că iniţiativa ARR de a dispune încetarea temporară a activităţii instructorilor auto independenţi este o măsură inoportună, deoarece creează probleme sociale pentru această categorie de oameni, care îşi susţin familiile din veniturile obţinute ca persoane fizice autorizate.

În Ialomiţa funcţionează ca instructori auto autorizaţi peste 200 de persoane.  Mulţi dintre aceştia au de achitat rate la autoturismele cumpărate prin leasing, iar măsura adoptată de ARR, cu caracter temporar dar pe termen nedefinit, ii poate aduce pe listele de somaj.

Clementina Tudor

1 comentariu

  1. domnule neacsu ,dumneavoastra ati vazut cum fac independentii ore de conducere? vedeti-va de treburile dumneavoastra…si lasati scolile de soferi in pace

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.