Deputatul Neacşu aduce investitori turci la Slobozia

0

FLR_6309

Parlamentarul Marian Neacsu, va aduce la Slobozia, o delegaţie turcească pentru a vizita parcul industrial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, dar mai ales pentru a-i convinge pe oamenii de afaceri din Turcia să investească în Ialomiţa.
În urma unei deplasări în Republica Turcia, liderul deputaţilor PSD transmite că a remarcat deschiderea autorităţilor turce faţă de iniţierea unor proiecte concrete în parteneriat cu autorităţile locale din România.  
În discuţiile punctuale cu reprezentanţii mediului de afaceri din Turcia, Marian Neacşu a vizat dezvoltarea unor iniţiative antreprenoriale, în mod deosebit private, în municipiul Slobozia şi în judeţul Ialomiţa. Partenerii au reclamat însă procedurile birocratice privind obţinerea avizelor şi autorizaţiilor necesare înfiinţării unor societăţi sau dezvoltării unei afaceri, şi chiar regimul restrictiv al acordării vizelor de intrare în România.
Întors la Bucureşti, liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor şi Ministrul pentru IMM-uri şi Turism, Florin Jianu au programat o vizită la Parcul Industrial de la Slobozia, imediat ce acesta va deveni funcţional.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.