Deputatul Neacşu vrea să schimbe normele pentru corn şi lapte în şcoli

1

Deputatul Marian Neacşu intenţionează să modifice normele la atribuirea contractelor pentru corn şi lapte în şcoli, astfel încât acestea să ajungă la producătorii locali. Cazurile de la Feteşti şi Ţăndărei, unde elevii au primit lapte stricat, au fost discutate de parlamentarul social democrat din colegiul 2 Slobozia cu mai mulţi reprezentanţi ai Guvernului şi constitue tema unei interpelări adresate prim ministrului Emil Boc.
Viceliderul Grupului Parlamentar PSD din Camera Deputatilor a solicitat Guvernului să ia masurile necesare pentru aplicarea corecta a Programului Cornul şi laptele, astfel încât să se elimine riscurile pentru sănătatea elevilor.
Deputatul Neacşu atrage atentia ca Romania ar putea primi bani suficienţi de la Uniunea Europeana pentru Programul Cornul si laptele, singura condiţie fiind ca produsele să respecte standardele de calitate înalte impuse de legislaţia europeană. Programul reprezintă o şansă nu numai pentru elevi, cât şi pentru producătorii romani de lapte şi panificaţie, care pot valorifica astfel cantităţi importante de produse.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.