Descindere şi percheziţie la blocul C3 din Slobozia

0

foto: Florin Floreanu

Femeia care s-a dat drept inspector de la Garda Financiară şi l-ar fi înşelat pe patronul unei case de amanet din Bucureşti cu 100.000 euro, este din Slobozia.
Poliţiştii de la investigaţii criminale din Bucureşti şi Slobozia au percheziţionat din fir a păr locuinţa suspectei, fără a găsi însă vreun euro cent în casa acesteia.
Slobozeanca are doi copii şi locuieşte împreună cu mama ei într-un apartament cu două camere din zona Casei de Cultură.
Răvăşită de cele întâmplate, bătrâna a povestit după încheierea percheziţiei că fata ei l-a cunoscut pe bărbatul împreună cu care a dat lovitura în urmă cu 4 luni.
audio PERCHEZITIE 1
Rafaela lucra la un depozit de băuturi alcoolice în oraş. Mama ei spune că singură nu ar fi fost în stare să facă o astfel de escrocherie. Îngrijorarea bătrânei este pentru nepoţica de 7 ani care întreabă tot timpul de mama ei.
audio PERCHEZITIE 2
Ieri dimineaţa, suspecta a fost ridicată de poliţişti de la un coafor din Slobozia. După audieri, aseară ea a fost reţinută iar partenerul ei s-a predat.
audio PERCHEZITIE 3
De la domiciliul suspectei poliţiştii au plecat cu o cutie plină cu diferite obiecte şi au declarat că nu au găsit presupusa sumă de 100.000 euro.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.