Descinderi ale ofiţerilor englezi în Ţăndărei şi Feteşti

6
50 de poliţişti au efectuat mai multe percheziţii domiciliare dispuse de autorităţile engleze, pe raza municipiului Feteşti şi a oraşului Ţăndărei, pentru executarea unor mandate europene de arestare. În urma raziilor, au fost identificate trei persoane, respectiv doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 33 şi 56 de ani, domiciliaţi în Ţăndărei şi Feteşti, pe numele cărora autorităţile engleze emiseseră mandate europene de arestare pentru conspiraţie la delapidare, fraude prin fals, schimbarea, transferarea sau sustragerea de produse ale unei infracţiuni.
În urma percheziţiilor domiciliare la cei doi bărbaţi au fost ridicate mai multe înscrisuri si mijloace materiale ca probă  de interes în cercetarea poliţiştilor de la Metropolitan Police.
În prezent, cele trei persoane se află încarcerate în arestul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti, şi sunt la dispoziţia autorităţilor judiciare britanice.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

6 comentarii

 1. Cum i-ar numi Prigoana pe cei trei arestati stiu. Aia care protesteaza sa nu se schimbe denumirea de ,,rrom” cu cea de ,,tigan” oare ce-ar avea de spus acum, despre cele publicate in presa engleza?

 2. daca ai nostri nu au fost in stare, pe motive de corruptie,

  lasa ca rezolva Scotland Yardu, manca-ti-as.

  si nu e problema de piele, ci de activitati criminale, dle mike.
  adica aia de la Tandarei sunt mai apropiati colegi cu Monica Ridzi
  decat cu Madalin Voicu

 3. Draga nelu (de la ape), stii cum le spun englezii, inclusiv ofiterii de la Scotland Yards celor ce vor sa fie numiti rromi? Dar francezii cum ii numesc? In rest, ai dreptate: activitatile penale nu tin de culoarea pielii

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.