Descinderi în sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa

11

mascatiIeri după amiază, echipe de mascaţi şi procurori de la DNA Bucureşti au făcut percheziţii în mai multe birouri ale instituţiei.
Principalul vizat a fost comisarul de poliţie Cornel Tache, şeful Serviciului de Investigare a Fraudelor.
Surse neoficiale susţin că acesta a făcut obiectul unui flagrant în care ar fi primit 200 de milioane de lei vechi şi că cercetările au legătură cu ancheta lui Dumitru Cristudor.
Deocamdată, nici o instituţie centrală a statului implicată în descinderile şi percheziţiile din sediul Inspectoratul Judeţean de Poliţie nu a făcut o comunicare de presă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

11 comentarii

  1. Bineee Tachee…era bine când îmi făcuşi referat,erai căţelul lui Răducanu)) A fost mai deştept Marcel …a ştiut şă-şi ceară scuze şi dea un şpriţ, ….şi Domnul îi ajută să-şi pape pensia liniştit!!!! A rămas Dima fără câine lup, l-au hingherit codruţele))A început Cristudor să verse ca Iordache..e nasol la facultate…..nu-i cu şpriţuri şi grătare…aşa că ăia car’ vă ştiţi ….autodenunţul ,să scăpaţi de arest….că vomită bebiţă şi ce au păpat alţii nu doar el))

  2. ))))Nu Mara, sunt unul muşcat de maidanezii lui Răducanu)) Nu-s învăţat cu şefi…nu-s bun de lucru la stat))Mai sunt maidanezi în poliţie chiar dacă unii au dat colţul,unii s-au pensionat…mai sunt răducănuci de dat la dna))

  3. Odata cu venirea Toamnei frunzele au inceput sa cada ? NUUUU….frunzele inca stau pe ram ,dar cad politaii !!! Deci,,,,avem caderi de politai din “copacul”Ialomitean.
    Rusine lor si superiorilor care ia condus.

  4. primarita de la Perieti,femeia aia ”SARACA SI CINSTITA”are si ea vreo 5 dosare penale la Serviciul de Investigare a Fraudelor.Ma intreb daca are si domnia sa emotii dupa arestarea lui Tache?Se pare ca da!

  5. off off off si vai vai vai mai…………foaie verde de dudau bine e ba la bulau mai,dar mai bine -n PLATONESTI daca viata o iubesti mai………..sa inceapa hora si in restul armelor MAI ca sunt destui…………..

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.