Descinderi la farmacii!!!

2

fwfwf

Descinderi în această dimineaţă în Ialomiţa!
Vizate sunt mai multe persoane bănuite de săvîrşirea  infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani. 
Peste 200 de poliţişti ai Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice fac percheziţii la 64 de domicilii şi sedii ale unor societăţi comerciale despre care există informaţii că, în perioada anilor 2013-2014, ar fi creat circuite fictive pentru introducerea în lanţul legal a unor medicamente cu valoare mare de piaţă utilizate în tratamentele unor boli grave, precum cancer, hepatită şi diabet, procurate la negru de pe piaţa internă sau comunitară. 
De asemenea, s-a mai stabilit că prin intermediul societăţilor implicate ar fi fost  transferate aproape 5 milioane de euro către persoanele vizate din circuitul infracţional, banii astfel obţinuţi fiind reintroduşi în circuitul ilicit prin transferuri bancare şi contracte de împrumut fictive. 
Prin acest mecanism, atât în circuitul legal din România cât şi în alte state comunitare, ar fi fost introduse inclusiv medicamente falsificate din categoria celor comercializate de reprezentanţii firmelor implicate.
Percheziţiile se desfăşoară pe raza Municipiului Bucureşti şi a judeţelor Ilfov, Buzău, Iaşi, Ialomiţa, Argeş şi Olt. 
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Ha ha ha, in sfarsit mafia din farmacii este luata la intrebari ! De 20 de ani astept momentul acesta !

    Doamne ajuta sa se faca curatenie !

     

  2. Oare când aceşti criminali vor fi judecaţi pentru tentativă de genocid, alături de Boc, Băsescu şi Cseke Atila, cei care au închis peste o sută de spitale în ţara asta, din cauza cărora au decedat sute, dacă nu mii, de bolnavi?! "Comuniştii" au construit sute de spitale, dispensare în mediul rural. Unde sunt?! Bine că avem capitalişti, unul mai escroc şi mai hoţ ca altul.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.