Descinderi la Slobozia, Amara și Urziceni

0

descinderi

Poliţiştii ialomiţeni au luat urma a 5 persoane suspecte de spargerea mai multor locuinţe în cursul anului trecut.
Domiciliile suspecţilor sunt percheziţionate la această oră pentru depistarea de probe şi recuperarea bunurilor sustrase prin efracţie. 
Ancheta se află în plină desfăşurarea cu luptători de acţiune specială şi lucrători de la ordine publică şi investigaţii criminale.
UPDATE:
În urma percheziţiilor de la Amara şi Slobozia, 5 persoane au fost conduse ieri la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, pentru audieri.
Acestea sunt bănuite de săvârşirea de infracţiunilor de furt din locuinţe, fapte comise anul trecut pe raza judeţului. 
Suspecţii sunt bărbaţi cu vârste între 23 şi 49 de ani, cu domiciliile în Slobozia şi Amara,  iar cu ocazia efectuării percheziţiilor au fost ridicate mai multe bunuri şi obiecte susceptibile a proveni din furturi. 
În descinderile la locuinţele suspecţilor au fost angrenaţi poliţişti din structurile de investigaţii criminale, ordine publică şi luptători de acţiune specială din cadrul I.P.J. Ialomiţa.
Descinderi și la Urziceni
O persoană a fost reţinută şi două autoturisme indisponibilizate în această dimineaţă. Cele trei percheziţii efectuate de către poliţiştii de investigaţii criminale la Bărbuleşti şi Alexeni au vizat locuinţele mai multor persoane aflate în anturajul unui bărbat de 42 de ani. Cel în cauză este suspect de de cămătărie şi şantaj, infracţiuni comise în perioada ianuarie 2012- februarei 2014.
În  timpul descinderilor au fost ridicate din locaţiile percheziţionate sume de bani, documente şi alte probe materiale şi indisponibilizate două autoturisme. Bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost reţinut pentru douăzeci şi patru de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului Urziceni cu propunere de arestare preventivă.
Clementina Tudor, Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.