Desfiinţare URBAN prin declaraţii

4
Conducerea societăţii URBAN transmite printr-un comunicat de presă că rezultatul din buletinul de analiză menţionat în declaraţiile publice este accidental şi influenţat de lucrările din reţeau de distribuţie a apei.
Directorul Valentin Cilibeanu precizează că înainte de aceste analize, probele la apă nu indicau depăşiri la trihalometani. Substanţa incriminată rezultă din reacţia clorului cu diverşi compuşi organici din apă.
Aşa cum valoarea trihalometanilor este influenţată de cantitatea de clor folosită la tratarea apei, cantitatea se diminuează prin evaporare în timpul de stocare a apei în bazinele de depozitarea, înainte de a fi trimisă în consum.
În comunicat se mai transmite că Urban respectă toate măsurile de conformare impuse de Autoritatea de Sănătate Publică Ialomiţa.
Referitor la declaraţiile făcute de prefectul judeţului, privind preţul la apă şi riscul de îmbolnăvire a populaţiei, directorul Valentin Cilibeanu apreciază că sunt acţiuni îndreptate împotriva societăţii şi periclitează siguranţa şi stabilitatea serviciilor oferite.
În ceea ce priveşte preţul de furnizare a apei se menţionează că tarifele practicate de societate au la bază costurile reale de operare, verificate şi aprobate de autorităţile abilitate. Comparativ cu tarifele practicate de operatorii din zonă, la Slobozia preţurile sunt cele mai mici.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Toti sunt o apa si un pamant. Se ascunde de fapt adevarul Bem acum murim curand. Si dir de la urban, si ionascu de fapt bea numai apa plata cu …. O balacaresc ca la urban. Oare cand ne vom imbolnavi, nu putem lua certificatul medical de la doctori, si in baza lui sa ne adunam mai multi sa ii actionam in judecata? Cum am mai spus. Ionascu poate va raspunde penal pentru ce a facut si nu numai el daca mai sunt si altii care au facut asa ceva.
    Zic io …..

  2. nici inainte nu era. dar nu se faceau determinari la aluminu, zice directorul dsp. deci daca nu stiam, era buna. dar ce o sa se mai limpezeasca ea apa asta, politic mai ales…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.