Detinutii din Penitenciarul cu regim de maxima siguranta din Slobozia si-au exercitat dreptul de vot

0

Surse din penitenciar au declarat pentru radio campus ca dintru-un total de 445 de persoane private de libertate numai 141 au avut drept de vot, restul de 304 detinuti avand suspendat acest drept din cauza infractiunilor pe care le-au comis.
Asfel urna mobila a colectat 141 de buletine de vot pentru presedinte, insa nu se stie exact cati din cei cu drept de vot au introdus buletine si in celelalte urne pentru referendum.
Procesul de votare in penitenciarul din Slobozia a inceput la ora 9 si 45 de minute s-a incheiat la ora 13 si nu au fost semnalate incidente.
De asemenea pacientii internati in spitalul judetean de urgente Slobozia, au fost informati astazi despre  faptul ca daca vor sa isi exercite dreptul de vot, vor primi bilete de invoire de la medicul curant , in asa fel incat sa mearga in localitatea de domicilui pentru a vota sau la sectia speciala amenajata in gara municipiului Slobozia.
Asadar nu se stie exact numarul bolnavilor internati care au votat astazi pentru presedinte sau referendum, insa  este clar ca daca anul acesta la spital nu amai existat urna mobila, bolnavii imobilizati la pat nu si-au exercitat dreptul de vot.
Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.