Dezbatere ARDOR

0

Asociaţia Română de Dezbateri, Oratorie şi Retorică va susţine JOI, la Slobozia, o conferinţă despre relaţia dintre noile media şi cetăţean. Dezbaterea se va organiza la Colegiul Naţional “Mihai Viteazu”, cu începere de la orele 13, când elevii, profesorii şi invitaţii se vor întreba dacă  „Dau noile media mai multă putere cetăţeanului modern…” 

Conferinţa încheie seria dezbaterilor organizate în cadrul proiectului „Despre buna folosinţă a democraţiei”, iniţiat din convingerea că o societate nu poate fi democratică fără participare şi dezbateri pe teme de interes public.

Printre parteneri se numără Asociaţia PRO Democraţia şi Centrul “Raţiu” pentru democraţie. La dezbaterea de mâine sunt invitaţi directorul Centrului Român de Politici Europene şi reprezentanţi ai site-ului  hotnews.ro.

Invitaţia de joi, 28 mai, ora 13, la Colegiul Naţional “Mihai Viteazu”, din Slobozia, este pentru a vorbi despre relaţia pe care o avem cu noile media, despre Twitter, bloguri şi ceea ce se schimbă, sau nu, în statutul nostru de cetăţeni.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.