Digurile de apărare împotriva inundaţiilor se afla in atentia Prefecturii Ialomita

1

In urma cu cateva zile,  prefectul Alecsandru Stiuca si directorul coordonator la Serviciul de Gospodarire a Apelor Ialomita, Adrian Diaconescu, au vizitat digurile de apărare împotriva inundaţiilor din comuna Ion Roată şi oraşul Ţăndărei.

Lucrările de investiţii fac parte din cadrul programului Phare 2005 „Coeziune Economică şi Socială”, componenta „Măsuri împotriva inundaţiilor”, un proiect cu finanţare europeană.

In acelasi timp Prefectul impreuna cu autoritatile locale au vizitat si  lucrările de construcţie de la dispensarul uman şi grădiniţa cu program prelungit din satul Broşteni, tronsonul de drum reabilitat dintre Ion Roată şi Valea Măcrişului, precum şi platforma ecologică.

Saptamana aceasta Prefectul isi va continua  periplul prin judet.Va incepe cu o vizita de lucru in Andrasesti, Alexeni, Manasia si Milosesti, unde va acorda audiente si va urmarii cum sunt pregatite unitatile de invatamant pentru inceperea anului scolar.

Deasemnea digurile de apărare împotriva inundaţiilor de la Dridu şi Moldoveni se vor afla in agenda prefectului de ialomita.

Elena Oancea

1 comentariu

  1. Poate in agenda d-lui prefect vor fi si firmele care efectueaza lucrarile de la aceste diguri, firme ale caror muncitori, de exemplu cei din Tandarei, fura carburanti si-i vînd la vulcanizare la Gopo sau toarna ciment pe la tigani în curti. Sa nu mai vorbim de devizele umflate. Ţara lui Papură Vodă

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.