Din dragoste pentru Efrem

3

_DSC9539

“Din dragoste pentru Efrem“, aseară s-au strâns la spectacolul caritabil 11.000 de euro! Băieţelul de 3 ani, bolnav de leucemie, se află în tratament cu citostatice, iar familia vrea să ajungă cu el în străinătate pentru un transplant de măduvă. Drumul greu a început de 3 săptămâni, iar povestea lui Ioan Francis Efrem a impresionat toată comunitatea locală. 
audio Reportaj EFREM
Emoţiile de tristeţe şi bucurie ne-au inundat de multe ori ochii de lacrimi, dar cei mai mici susţinători ai lui Efrem, de la Gădiniţa,,Micuţul Prinţ“, au reuşit să readucă zâmbetul chiar şi pe cele mai împietrite chipuri.
Exemple de reuşită în lupta cu această boală cruntă sunt Oana Dobre şi Alin Suditu, care au transmis susţinerea şi încrederea lor în reuşită. Rând pe rând, pe scenă au urcat elevi ai Liceului de Arte şi studenţi de la Conservator, grupuri de copii şi Corala Sf Mare Mucenic Mina din care face parte şi tatăl lui Ioan Efrem, dar care pentru prima dată a lipsit de la o reprezentaţie a corului Epsicopiei Sloboziei şi Călăraşilor.
Spectacolul, susţinut în ziua în care este pomenit în calendar Sfântul Efrem Sirul, s-a încheiat cu tradiţionalul La mulţi ani.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Garagara multa. Ne interesa daca a fost stransa suma necesara deplasarii copilului pentru tratament. Nu stiu daca toti cei cu barba prezenti in sala au avut cumva buzunarele desfacute. Au venit sa dea bine.

    Bucuria noastra este doar daca pot pleca la tratament.

    Zic io …..

  2. Intrebare pentru parintii micutului: La Timisoara ati incercat?

    La spitalul "Luis Turcanu" se fac cu succes transplanturi de maduva.Multi oameni au fost salvati, fara a fi nevoie de deplasari costisitoare in strainatate.

     

     

  3. Familia si apropiatii lui Efrem sunt profund miscati si recunoscatori pentru ajutorul primit din parte comunitatii si apreciaza sustinerea presei slobozene. Va rugam, prin urmare, sa transmiteti informatia corecta: in momentul de fata Efrem nu are nevoie de transplant, (speram ca nu se va ajunge la aceasta solutie de ultima instanta) urmeaza tratamentul cu citostatice prescris.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.