Directia Agricola / 2

0
Direcţia Agricolă Ialomiţa pierde la restructurarea de 25% a personalului angajat, aproape jumătate din numărul total al salariaţilor.
Din cele 78 de posturi, 31 au fost reduse din schema de personal, iar în scurt timp 31 de angajaţi ai Direcţiei Agricole  Ialomiţa vor fi disponibilizaţi. Criteriile de concediere prevăd, pe lângă cazurile de pensionare, câte un concurs pe post la încadrări similare pe funcţii.
Restructurări se fac şi la Centrul Judeţean APIA, unde din 106 angajaţi, 12 vor rămâne fără slujbă. Directorul executiv adjunct, Valentin Dorobanţu, detaliază posturile cuprinse în schemă, cu precizarea că un surplus de personal se înregistrează la compartimentul de IT, unde acum lucreaza 12 persoane.
Din cei 106 salariaţi la Centrul Judeţean APIA,  10 sunt şefi de servicii şi directori. Cum Centrul local de la Fierbinţi funcţionează fără un şef, restrucutarea ar putea începe cu disponibilizarea coordonatorilor locali, sau trecerea celor competenţi pe o funcţie de execuţie, măcar pentru o economie la fondul de salarii.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.