Direcţia Generală a Finanţelor Publice Ialomiţa va face fericiţi 30 de administratori de firme din judeţ

2

În urma deconturilor de TVA, agenţii economici au fost programaţi în iunie pentru rambursarea taxei pe valoarea adăugată, într-un cuantum de 1.600.000 lei. Decontarea sumelor aprobate la rambursare se va face în două tranşe, în zilele de 24 şi 30 iunie.Cele mai multe firme cărora li s-a aprobat luna aceasta rambursul de TVA sunt din zona Slobozia, în număr de 12.
La administraţia Finanţelor Publice Ţăndărei au fost acceptate la plată în iunie 5 deconturi de TVA, la Urziceni şi Căzăneşti câte 3, la Feteşti două iar la Dridu una.
Alţi 4 contribuabili programaţi pentru returnarea taxei pe valoarea adăugată sunt din categoria firmelor mijlocii. Cum au fost soluţionate deconturile de TVA, data la care acestea vor fi rambursate precum şi suma acceptată la plată, pot fi consultate pe site-ul Agenţiei Naţionale a Finanţelor Publice.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. “… va face fericiti…”, o exprimare care arata o data in plus ca agentii economici sunt la cheremul autoritatilor. De fapt, rambursarea e un drept legal, cuvenita acelor agenti economici care au solicitat-o si care au indeplinit anumite conditii. In acest caz, DGFP nu face decat sa certifice acest drept. Dar noi am ramas tot la stadiul in care “ni se da”, “ni se face”. Nu se zice nimic despre faptul ca acesti bani, in multe cazuri, sunt folositi de stat luni intregi (uneori ani) pana sunt returnati, fara nici o dobanda, o penalizare…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.