Discuţii fără sfarşit

4

Federaţiile din educaţie au început discuţiile pentru declanşarea protestelor, nemulţumite de măsurile pe care le discută Ministerul Educaţiei, privind disponibilizările sau neplata cadrelor didactice pentru examene.

Liderul Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământul Ialomiţean, Traian Mitrea, spune că deşi cadrele didactice din judeţ nu vor avea de suferit în urma reducerii normelor la catedră, neplata pentru prezenţa la examene şi neacordarea tichetelor cadou, acolo unde ordonatorul principal nu prevede suma de bani la buget, îi vor afecta pe profesori.

Miercuri, sindicaliştii au discutat mai mult de cinci ore cu reprezentanţii Ministerului Educaţiei. La finalul întâlnirii, ei s-au arătat nemulţumiţi de faptul că Ministerul Educaţiei impune măsuri privind reducerea fondurilor din învăţământ, fără să ţină cont de consecinţele pe care le-ar putea avea asupra copiilor şi părinţilor.

Elena Oancea

4 comentarii

 1. Traian Mitrea nu este liderul FSLI Ialomita. SIMION HANCESCU este liderul FSLI Ialomita. Jurnalistii care scriu ar trebui sa se intereseze mai bine sau sa aiba grija sa nu fie indusi in eroare de unii care se viseaza sefi…:)))))

 2. Mitrea este de la “Spiru Haret” si este pedelist (dupa declaratia aia optimista citata).
  Hancescu este cel de la FSLI , cu 50 de milioane salariu…

 3. pentru Corect
  Mitrea nu este de la “Spiru Haret”, este primvicepresedinte FSLI Ialomita. Este vorba de Mitrea Traian, invatator din Tandarei, care a terminat si dreptul pe la Biotera;)
  Si, intr-adevar gura ialomitei, a fi lider de sindicat implica niste avantaje de care multi habar nu au. Cum ar fi ca, scoala din Tandarei unde sotia domnului Mitrea este directoare a luat salariul marit in noiembrie si decembrie, in timp ce restul unitatilor de invatamant au diminuat salariul angajatilor cu 15,5%. A, si domnul Mitrea este titular la aceeasi scoala, de unde ia salariul, plus ce mai are de la sindicat….si este si degrevat de toate orele, adica nu le mai face, pentru ce-i ce nu sunt din sistem.
  Parere personala: astept ca propunerea PDL prin care liderii de sindicat sunt obligati sa revina la catedra sa devina realitate. Si atunci sa-i vedem ce mai stiu ei sa faca…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.