Dispărut misterios

0

De ziua internaţională a persoanelor dispărute, pe raza municipiului reşedinţă de judeţ a fost semnalat un nou caz. De data aceasta este vorba despre un bărbat de 33 de ani. BRATU ADRIAN IONUŢ a plecat de la domiciliu în cursul zilei de marţi iar familia este îngrijorată de motivele lui de a părăsi domiciliul.
Din datele deţinute de poliţia municipiului reiese că, în urmă cu 3 ani, bărbatul a plecat la muncă în Anglia şi a revenit acasă cu un comportament total schimbat.
Bărbatul a devenit brusc religios şi s-a detaşat de toată lumea. El s-a izolat în propria casă, refuza contactul cu orice persoană, şi urmărea la calculatorul personal numai filmuleţe religioase. Este cunoscut că bărbatul pleca de două-trei ori pe an la Mănăstirea Turnu, din judeţul Vâlcea şi intenţiona să se călugărească.
Cu toate acestea familia îl caută disperată. Cine are informaţii despre bărbatul de 33 de ani este rugat să informeze cea mai apropiată secţie de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112. Bratu Adrian Ionuţ are o înălţime 1 m 70, 65 de kilograme, faţa ovală, ochii căprui, ten măsliniu, păr şaten, tuns scurt, cu început de chelie în creştetul capului, constituţie astenică, şi poartă barbă neîngrijită, de 3-4 cm.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.