Disponibil fonduri europene REGIO

0

Autorităţile publice au posibilitatea să acceseze finanţări pentru “Îmbunătăţirea infrastructurii sociale, axa prioritară 3”, cu un buget alocat  de  93,56 milioane de euro. 

Până în prezent, pe acest domeniu, agenţia regională pentru dezvoltare Sud Muntenia nu a primit nici o cerere de finanţare. 

Pentru reabilitarea, modernizarea si echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate, autorităţile locale din Ialomiţa au şansa să obţină finanţare din fondul de 24,70 milioane de euro. 

De asemenea, pentru dezvoltarea şi echiparea infrastructurii serviciilor sociale  sunt disponibile 14,16 milioane de euro, iar pentru domeniul major de intervenţie 3.3, “Îmbunătăţirea dotării cu echipamente a bazelor operaţionale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă” sunt fonduri în valoare totală de  14,16 milioane de euro.  

Măsurile fac parte din programul operaţional regional 2007-2013, dar până în prezent nu au trezit interesul niciunui reprezentant al autorităţii locale din judeţele arondate regiunii de dezvoltare.   

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.