Dispută politică în şedinţa Consiliului Local Slobozia

41
Soluţia Executivului de a înfiinţa o societate de pază care să-i absoarbă pe gardienii de la obiectivele publice şi poliţiştii comunitari care vor fi disponibilizaţi până la jumătatea lunii viitoare, a fost sămânţa de scandal.
Consilierul Paros Radu a reclamat că iniţiativa Primăriei va creşte cheltuielile de salarizare suportate de bugetul local, dar în opina consilierului Cornel Vasile, trimiterea în şomaj a 300 de salariaţi ai primăriei, e o problemă a comunităţii locale.
Spiritele s-au încins la acuzele aduse Guvernului, iar mai mulţi dintre membrii executivului şi consilierii locali s-au ridicat de la masa de şedinţă si vrut sa plece.
Întoarse din drum de consilierul Constantin Sărăcăceanu, taberele PSD şi PDL au rămas să-şi justifice atitudinea. Propunerea Primarului va reveni pe ordinea de zi a şedintei următoare a Consiliului Local Slobozia.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

41 comentarii

 1. Daca trimiterea celor 300 de salariati ai primariei in somaj e o problema a comunitati locale, cum spune d-nul Cornel Vasile, ne-ar putea spune domnia sa, miile de someri proveniti din mediul privat a cui problema este, dar miile de someri neindemnizati ?
  Si aceste categorii sunt platitori de taxe si impozite.

 2. Consilierul cornel vasile a incercat o manareala psd-ista, adeverindu-se ca filiala slobozia a psd nu poate renunta la activul votant, constituit din cei 300 de salariati ai primariei si familiile lor. Asta ii trebuie Sloboziei, inca o ditamai societatea de paza, platita din bugetul local? Luand pilda de la ion iliescu, NICIODATA social-democratilor nu le-a pasat de romani, neamul lor, ci de ei si nemurile lor, o caracatita ale carei brate se refac tot timpul.

 3. In atentia incultilor:
  O societate comerciala se finanteaza din activitatile sale lucrative, adeca den profitul pe care il face. N-are profit, nu plateste salarii.

  Sa luam un exemplu la intamplare: societatea KVB din Bucuresti face profit din bani publici, deci plateste salarii si dividende lui Sulfinei Barbu si altor smekeri securistopedelisti.

 4. Pt. mickey mouse: daca e vorma de o societate comerciala cu actionariat privat, de ce se discuta despre infiintarea ei in Consiliul local Slobozia? Sa-si infiinteze cei 300 o societate, ii impiedica cineva? Dar cine ,,trebuie” sa fie actionarul acestei societati? Si fiind una cu obiect de activitate ,,paza”, cine ii va da de lucru si ii va plati prestatia? Cumva primaria Slobozia, cu acceptul psd-ist al consiliului local? Asta se numeste: SIFONAREA BUGETULUI LOCAL in detrimentul locuitorilor Sloboziei. Ba, soarece (psd-ist) de calculator, daca n-ai citit cu atentie, fa-o macar acum, materialul incepe asa: ,,Soluţia Executivului de a înfiinţa o societate de pază care să-i absoarbă pe gardienii de la obiectivele publice şi poliţiştii comunitari…” In plus: ,,…plateste salarii si dividende lui Sulfinei Barbu…” Corect gramatical fara ,,lui”.

 5. chitz chitz,

  acolo era locul lui Silvian Ionescu, securistu lu Basescu, adica ala caruia chelu binganitoru ii dadea in gat pe colegii lui marinari,

  chitz chitz

 6. Firma va avea ca actionar principal PRIMARIA. Cum sa dea afara Ionascu pe moldovenii de la comunitari, gen Abaza. Si vor avea fonduri de salarii, ca NE VOR RUPE CU AMENZILE MOLDOVEANU. Va introduce fel si fel de modalitati de a lua bani de la locuitorii orasului. Nu vom mai iesi in oras sa ne mai plimbam sau sa ne rezolvam treburile. Pai cum sa iasa din cuvant lui Ionascu nea Vasile, ca nu-i mai da primaria lucrari (si Ciuperca desigur).

 7. La ora actuala, si Urban SA are ca actionar unic Consiliul Local. Probabil se doreste ceva asemanator si in ceea ce piveste pe cei ce, chipurile, vor fi disponibilizati. Oameni buni, nu observati ca se cauta solutii doar de ochii FMI-ului? S-au obtinut banii, am inteles ca se pornesc discutii pentru a se mai lua alti 19-20 miliarde anul viitor. FMI-ul chiar a laudat Guvernul pentru “curajul” in adoptarea de masuri nepopulare! dar in mintea lor bolnava, aplica in practica ce au promis, dar intr-o maniera pur romaneasca! Daca ati avea posibilitatea sa vedeti cum se calculeaza astazi salariile la bugetari (care trebuie sa ajunga la urechile muritorilor de rand ca au fost diminuate cu 25%), ati pica pe jos de ras! Se imagineaza fel de fel de “solutii” si “artificii” astfel incat nici un angajat la stat sa nu ia mai putin decat inainte!! E rusinos!!!! Si fiti convinsi ca totul se face cu acceptul Guvernului! S-a inatamplat ceva cu primariile care si-au marit salariile inainte de a intre in vigoare Ordonante prin care saalriile se diminueaza?

 8. Curtea Constitutionalaa luat in dezbatere Legea privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice, pentru modificarea si completarea Legii nr.144/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Integritate, ca urmare a sesizarii formulate de Presedintele Romaniei, cel pe care mickey mouse il numeste ,,chelu binganitoru”. “In urma deliberarilor, Plenul Curtii Constitutionale, in unanimitate, a constatat ca Legea privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice, pentru modificarea si completarea Legii nr.144/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Integritate, precum si pentru modificarea si completarea altor acte normative este neconstitutionala”. Care-va-sa-zica, miselia realizata de senatori sub comanda prietenului lui vantu-fni si fna- geoana psd-istu, n-a tinut. SA SPERAM CA LEGEA VERIFICARII AVERILOR DEMNITARILOR va fi una europeana si nu va mai face ca RO sa ajunga tinta declaratiilor ambasadorilor de la Bucuresti si a presei straine. A, si nu uitati, vanti-fni ii are drept prieteni si colaboratori si pe vacaroiu, fost prim-ministru psd-ist (cand s-au ,,privatizat” multe societati profitabile din RO) si pe gusa, fost secretar general al psd; rusine, nesimtitilor!

 9. De ce se spune ca raman acesti oameni fara nici un venit?
  Vor deveni si ei someri si vor invata sa traiasca asa cum traiesc someri din mediul privat.
  Pana cand vom mai fi impartiti in doua grupe?
  Bugetarii cu drepturi si cei din mediu privat doar cu indatoriri.
  Primarul si consilierii nu reprezinta intreaga comunitate?
  Am toata compasiunea pt. cei 300 de oameni care vor ramane fara locuri de munca, insa nimanui nu ii pasa de miile de someri din mediul privat.
  Sunt situatii in care, in aceeasi societate privata au lucrat sot si sotie, firma si-a rastrans activitatea sau unele chiar s-au inchis( datorita politicii de progres economic a acestui guvern) si ambii soti s-au trezit someri, cui ii pasa?
  Pana cand aceeasta discriminare?
  De ce nu se pot angaja comunitarii la firme private de paza?
  De ce personalul din primarie care v-a fi disponibilizat nu este sfatuit sa isi infiinteze propriile firme private?
  Cu cei din mediul privat asa se procedeaza.

 10. Mike,

  Intreaba-l pe Blaga cu cine are contracte si de unde fura firma de PAZA pe care o controleaza? DE LA STAT !
  Amice, pe astia ii protejezi? mai aveai o sansa sa te faci bine……

  Nu sint adeptul interventie statului in economie, dar in momentele acestea ar trebui sa incerce sa isi protejeze cetatenii!

 11. io nu inteleg de ce pedeleul insista sa arunce oamenii pe drumuri deoarece societatea asta comerciala castiga bani si plateste salarii din contracte
  cred ca pedeleul are firme de paza care sunt interesate sa ne termine pe toti

 12. Am observat si eu de mult ca mike este trompeta lui Basescu in teritoriu (nu am vrut sa zic vuvuzela). Cand i se reproseaza asta, neaga cu vehementa (“nu sunt pdl-ist, nu tin cu pdl-istii…!”), dar transpare asta din toti porii pielii sale! Da mereu citate, extrase din “marile” realizari” ale idolului sau (l-am numit pe Basescu), dar uita sa spuna ca toate se opresc la stadiul de intentie. Chiar si sesizarea la Curtea Constitutionala a legii ANI este facut de ochii strainilor, spera sa i se dea si lui o bila alba, dar pe ascuns e convins ca e mai bine asa, fiindca cei care vor avea de castigat de impotenta legii ANI sunt, in primul rand, clientela politica a PDL. Cine nu va mai fi controlat, printre altii? Nu cumva si d-na Udrea? Nu cumva si d-na Ridzi? Nu cumva si d-l Blaga? Duplicitatea lui Basescu este evidenta atunci cand invoca faptul ca legea nu a trecut de Parlament, dar cine are majoritatea acolo? Eu? mike? Vasile? Gheorghe? Grigore? Tanti Aglaia? Nu! O are coalitia care guverneaza acum Romania, coalitie propusa, constituita si numita de presedintele tarii!
  Iar in ceea ce priveste obsesia (repetata pana la paroxism) prin care face referire la averile lui Patriciu, Voiculescu si Vantu, ar trebui sa stie ca averile unora ca Videanu, Berceanu, Cocos, Umbrarescu, Popoviciu au facut sa paleasca volumul celor pe care ii invoca repetat. De fapt, nu face altceva decat sa preia “ideile calauzitoare” ale idolului sau (nu-l mai numesc). Cel mai bun barometru, la care exista si termen de comparatie, al popularitatii si felul cum este perceputa imaginea discipolului sau, este reactia strainatatii fata de Basescu. Termenul de comparatie la care faceam referire este Ceausescu. Amandoi au avut sau au porti inchise la intalniri cu personalitati politice ale lumii actuale, marii lideri ingnorandu-i total. Ambii au incercat sa corecteze asta prin vizite in tari aproape necunoscute. Nu vi se pare jenant?

 13. Psd-isti din Slobozia: infiintarea unei firme de paza avand ca actionar majoritar consiliul local (cu majoritate psd) duce automat la ,,sifonarea” bugetului local, IN DETRIMENTUL LOCUITORILOR MUNICIPIULUI, pentru ca nici o firma privata nu va apela la serviciile unei astfel de societati. In timp ce mass-media locala vorbeste despre acest lucru CONCRET, voi veniti cu tot felul de ,,interpretari” gen: ,,io nu inteleg de ce pedeleul insista sa arunce oamenii pe drumuri deoarece societatea asta comerciala castiga bani si plateste salarii din contracte cred ca pedeleul are firme de paza care sunt interesate sa ne termine pe toti”. Este o TACTICA SECURISTA aceasta, de a spune mizerii ce nu pot fi verificate, demonstrate, CARE SUNT INSA CALOMNIOASE. Care e firma de paza controlata de blaga, meta staza? Lui george i-as spune ca primariile unde s-au majorat salariile, ca sa nu fie afectate de diminuarea de 25%, sunt psd-iste! Oare de ce, ,,inteligentule”? Dar daca ,,cetateanului” george ii este greu sa priceapa ca nu mai sunt bani (iarna foarte grea, vara cu calamitati naturale continue, CRIZA ECONOMICA MONDIALA) in schimb nimic nu-l impiedica de la ,,subtile” analize psiho-politologice. Ca de asta e nevoie acum, cand, dupa 20 de ani de democratie (d-aia originala tata vreo doispe ani) tot astept pe cineva care sa ridice in slava marile realizari ale psd PENTRU RO, in interesul romanilor; sa vina si sa zica: ce vorbesti, dom-le, psd-ul uite ce a facut pentru RO:…Si presedintele decedat al Poloniei avea usi inchise, in schimb aceasta tara nu are atatia bugetari la mia de locuitori, cati are RO si deja e pe crestere economica (adica la polonezi PUTUROSII SUNT MULT MAI PUTINI). RO incearca sa supravietuiasca acestui al treilea razboi mondial (economic), am mai spus-o. La Urziceni macar se incearca ceva, un incubator de afaceri am inteles, de ce autoritatile locale si judetene, cantonate in capitala judetului Ialomita nu se gandesc la astfel de lucruri? Ca sa inchei: minciunile si dezinformarea nu fac bine nimanui, incepand cu cei care le propaga. Chiar nu va este jena, meta staza si ,,george”? Ca ,,alegatorul”, dupa cum se exprima, chiar nu stiu de ce mai poate crede cineva ca-i alegator si nu alergator in slujba partidului ce i-a facut pe romani sa plece in Spania, Italia, oriunde in lume?

 14. Mike,

  Nu fac nicio propaganda. Nu ridic pe nimeni in slavi. Insa cred ca in momente astea dramatice statul trebuie sa se implice cat mai mult in protejarea cetatenilor, protejarea societatilor, nu in inchiderea lor cum a reusit BOC prin impozitul forfetar. Un exemplu ar fi implicarea SUA in salvarea bancilor private.

  “Care e firma de paza controlata de blaga, meta staza?”
  REGENT SECURITY………. Nu sint prosti sa apara in acte.Au facut prostii inclusiv in judetul Ialomita. Cunosc cel putin un singur contract de paza cu statul de peste 4 MILIOANE EURO si nu este incheiat acum cand sint incontrolabili……….

 15. Pt. Meta Staza: pai exemplul tau e prost. Ce, bancile salvate de stat in SUA sunt similare cetatenilor din RO? In ceea ce priveste firma de paza, NO COMMENT!In incheiere, totusi, iata ce-a spus azi guvernatorul BNR:”Adevarul financiar poate fi cinic, nemilos, dar apare si tendinta cealalta, de a se vorbi ca imperative despre nevoile sociale si sa nu se vorbeasca despre aspectul financiar. E foarte periculos acest aspect. Banii nu pica din cer. Banii adevarati nu pica din cer, nici nu apar din tiparnita asa cum cred unii”, a spus Isarescu, in cadrul unui seminar pe teme economice.
  Isarescu a atras atentia asupra importantei partii financiare, precizand ca nu doar o lege poate conduce la corectiile care trebuie realizate in economie, fiind nevoie de munca si un efort al intregii colectivitati. Aia, tata, iar eu inteleg prin efort al intregii colectivitati EFORT si SACRIFICIU al BUGETARILOR. Efortul nostru, al celor din domeniul privat , s-a tot vazut in 2009 si prima jumatate a acestui an, fara ca psd-ului sau altora sa le pese!

 16. Bancile salvate de stat in USA erau din domeniul privat, iar statul a devenit actionar majoritar sau important, cel putin o perioada, in contul sprijinului acordat. Prabusirea sistemului bancar din State ar fi avut efecte incontrolabile, de domino, desi, pe de alta parte ,,fiecare pasare pe limba ei piere”. IN UE a aparut impozitul pe veniturile bancherilor, in ungaria pe profitul bancilor, asadar pentru LACOMIA NEMASURATA A BANCILOR exista solutii…Pentru RO o sa folosesc metafora vasului pe mare, se intelege de ce: asadar, pe de o parte avem furtuna (criza mondiala), vasul nu e adaptat in totalitate navigatiei pe mari si oceane ( economie de piata functionala, nu CAER si alte prostii comuniste), deci ia apa si e pros compartimentat (compartimentele bugetarilor sunt prea multe si prea luxoase). Prin urmare comandantul (guvernul) trebuie sa lupte sa scoata apa si sa astupe gaurile (facute din prostie si lacomie), sa navigheze in asa fel incat sa nu naufragieze si nici sa nu-si omoare echipajul (poporul roman, nu populatia din RO) de epuizare in lupta continua dusa PENTRU SUPRAVIETUIRE. Au francezii o vorba, cu care mereu am fost de acord: ,,A la guerre, comme a la guerre!” Asta ca mi-am adus aminte de rezultatele obtinute de doritorii intru titularizare la limba lui Voltaire si Napoleon…Citii azi ca hulitul boc, micutul, a discutat, marti, cu responsabilii guvernamentali privind absorbtia fondurilor comunitare din domeniul agriculturii, posibilitatea relocarii sumei de 124 de milioane de euro catre dezvoltarea satelor. Daca va reusi, nu pare o idee proasta…sa-i vedem materializarea in tara asta unde toti asteapta sa li se dea.

 17. Eu nu stiam de Regent Security, ci de Axis Corporate Security SRL, firma ginerelui ministrului Blaga, in varsta de 26 ani, care avea, la mai putin de un an de la infiintare (inregistrata la ONRC pe 22 aprilie 2009), contract cu mai multe institutii ale statului, dau doar 2 exemple: CNADNR (la care supraveghea cele doua autostrazi – si de unde se stie ca dispar parapeti, plasa protectoare, cabluri, inclusiv fibra optica!, contract de peste 2,5 milioane lei), CNH Petrosani (in valoare de 36 milioane lei). Pozitia lui Blaga? Ca nu a stiut ce facea ginerele sau!! Poate doar mike sa il creada! Stiti ce era ginerele? Medic stomatolog!

  Am sris mai demult: politicienii sunt la fel, se comporta la fel cand sunt la putere, indiferent de coloratura politica. La timpul respectiv, eram oripilat de ceea ce fac fsn-istii, apoi psdr-istii, apoi psd-istii, apoi taranistii (nu am uitat ca un localnic (deputat sau senator, nu mai are importanta, a omorat o tanara la intrarea spre Hermes), apoi pnl-istii, si acum, iata pdl-isti. Toti sunt avizi de avere, de avantaje materiale, si profita la maximum de perioada cat au puterea pe maini fiindca, nu se stie, maine-poimaine poate nu mai au prilejul. Dar a-i canta in struna lui Basescu ca “ce idei bune are”, ca “ce s-ar face Romania fara un om ca el” este o dovada de fanatism. Daca ar fi convingerea lui mike, treaba lui, nu ar fi nimic, nu ar deranja pe nimeni, fiecare e liber sa gandeasca si sa actioneze cum ii dicteaza constiinta, dar a-i nimici pe adversarii ideilor lui Basescu doar fiindca tu il idolatrizezi, este peste puterea mea de intelegere.

  Sunt un tip rabdator si am mereu convingerea ca timpul le va aranja pe toate. De aceea sunt cunvins ca intr-o zi (si nu e departe acea zi), lui mike ii va parea rau pentru atitudinea lui de azi. Fiindca Basescu nu se dezminte, greseste din ce in ce mai mult…

  • @ george – ” nu am uitat ca un localnic (deputat sau senator, nu mai are importanta, a omorat o tanara la intrarea spre Hermes “ – george, oricate bube in cap o fi avut geo cristea, la faza cu accidentul a fost nevinovat. adica el circula pe sosea si avea prioritate, pe cand celalalt iesea de la hermes.

 18. Da, ai dreptate, stiam si acest aspect, dar intr-un caz similar, un alt autor (muritor de rand) ar fi facut subiectul unui dosar penal in care, cu putin noroc sau o interpretare favorabila, ar fi primit o pedeapsa cu suspendare…

 19. Pt Gura Ialomitei

  Ai si n-ai dreptate. Intr-un accident rutier are vina, indiferent cat de mica, si cel care are dreptate. De fapt dreptatea e una si vina e alta. Nimic nu-l impiedica sa conduca preventiv, mai ales ca el cunostea locurile, nu era din Bistrita-Nasaud, prima data pe aici. Deci, pe langa locurile “fierbinti” (Hermes, Privighetoarea, Malu) ar fi trebuit sa fie mai prudent. Acum discutam degeaba, intre timp Dumnezeu i-a luat la el pe multi…

 20. Numitule george: despre firma de paza, cum i-o fi zicand si cine e in spatele ei am zis ,,No comment”…in ideea ca sigur se va gasi unu’ mai informat ca mine… Pe urma, deoarece sunt un clasic in viata, te rog sa-mi reproduci cuvintele prin care il ridic in slavi pe base! Ca si tine, sunt un tip rabdator, asadar astept…procese de intentie sunt usor de facut. Cat despre soricelul psd-ist, intelege anapoda si evident intentionat, ceea ce spune foarte clar isarescu. Sa vedem ce intelege din asta:”Partidele din Opozitie, chiar daca au de dat in viitor o confruntare fireasca, in acest moment ar avea datoria sa gaseasca o formula comuna pentru a pune capat acum exercitiului acestei puteri(…) Eu nu am a ma harjoni nici cu domnul Iliescu, nici cu domnul Ponta, chiar daca a trecut o granita si a mintit in mod penibil cum ca eu as fi fost comunist. Nu am fost niciodata membru al Partidului Comunist(…) Si eu as putea sa cer sa lamurim cine a fost baiat in casa la comunisti, dintre noi doi”, a declarat Crin Antonescu.Intre timp ponta alearga pe la raliuri, pentru binele…fraierilor, bineinteles!!!

 21. Pt. constantin

  Se pare ca a intra in polemica cu mike, este o strategie pierduta din start, tipul e imun la orice obiectii. Cand i se aduc dovezi, spune nonsalant “nu stiu”, “nu ma bag”, “nu comentez”… Dar cand are dovezi la indemana, le copiaza pe acest site demosntrand… ce? Pentru mine e clar, tine cu pdl-ul orice ar fi, e mai fanatic decat fanii lui Liverpool (care vor tine cu echipa si daca ajunge in Liga a IV-a engleza). Cauta pe net fel de fel de citate, articole, dovezi ca pdl-ul conduce bine, ca Basescu e cel mai tare, ca vrea (oare doar el?) sa fie mai bine in Romania. Ceea ce se intampla ACUM in tara, nu reprezinta nimic pentru el, si trece cu seninatate peste orice argument care demonstreaza ca totul e rodul proastei guvernari a partidului in slujba caruia pierde timpul pe net. O fi platit? Nu prea cred, fiindca se spune ca nu-s bani!! Daca insa o face din convingere, e mai grav, inseamna ca e irecuperabil…

 22. Comentariile lui george, adica niste aprecieri despre altcineva, fara probe, sunt…de tot rasul; omule, ti-am cerut sa-mi reproduci cuvintele cu care il ridic in slavi pe base; da’ ce-ati vrea, constantine-constantine, sa deplang faptul ca RO nu-i condusa de psd cu geoana, omul lui vantu, presedinte? Ca RO nu-i condusa de pnl cu antonescu, prietenul lui patriciu, presedinte? Baieti, nu-s imun la obiectii, numai ca obiectiile si afirmatiile trebuie dovedite, altfel raman la stadiul de IMPRESII, sau si mai rau, de comentarii partinice, rau-voitoare. Am observat ca george e ,,bine ancorat” in convingerile lui…ma refer la faza cu accidentul, unde Gura Ialomitei a precizat cum au stat lucrurile, ca acel (fost) parlamentar n-a fost de vina; omul george insa batman-batman…ASADAR: psd-isti din Slobozia si tot judetul Ialomita- treceti in domeniul privat si mai multa munca adevarata, baieti, acolo de unde va luati salariul si unde va e cartea de munca! A, si inca ceva, legat de faza cu paza (firma de): e posibil ca ginerle lui blaga, asadar si tata-socru sa fi fost implicat, implicat intr-o astfel de afacere oneroasa. Ramane insa sa fim atenti la practica lansarii unor informatii false (de catre zvoneri si raspandaci) cu scopul discreditarii unor oameni; mai mult, din cate imi amintesc exista un escroc la Timisoara care s-a dat apropiat al Casei Regale sau al nu stiu cui, pentru a fraieri credulii…

 23. ,,Oricât m-am mai înţepat eu cu domnul Antonescu zilele trecute, dacă aş mai trăi momentele din decembrie 2009, mi-aş dori ca dânsul să intre în turul doi, dar istoria nu se întoarce înapoi”. Presedintele PSD nu s-a oprit aici si a continuat să-l ironizeze pe Mircea Geoană: ” Probabil că un procent mai mare din populatia tării regretă că avem acest blestem, să ne conducă Traian Băsescu. Eu regret altceva. Ca puteam câstiga anul trecut, în decembrie, si nu am făcut-o, si nu din cauza lui Traian Basescu. Nu eu m-am dus la domnul Vântu” . victor ponta
  Integral pe http://www.cotidianul.ro

 24. EXEMPLU pentru psd-istii din Ialomita: Teodora Hotaran, aleasa consilier local al muncipiului Arad din partea PSD, a demisionat din functie pentru un job de camerista la un hotel din sudul Tirolului, din cauza “crizei”. “E un hotel situat in Italia la granita cu Austria. Este la 22 km de localitatea Bolzano, in varful muntelului. Suntem la 1.700 de metri. Aici se schiaza din septembrie”, a declarat Teodora Hotaran pentru EVZ, membra de sapte ani in PSD. Cat despre beneficiile banesti, Hotaran spune ca indemnizatia de consilier local ii aducea 500-600 de lei lunar iar in Italia castiga 1.500 – 2.000 de euro pe luna. “Poate nu pare mult. Dar am masa si cazare asigurate. Raman cu acesti bani”, a declarat fost consiliera, fata desteapta, care-va-sa-zica. Teodora Hotaran este absolventa a doua facultati, Inginerie Alimentara si Stiinte Juridice si are un masterat in administratia publica. Aceasta a spus ca motivul pentru care a plecat din tara este criza economica.

 25. se pare ca sobolanii portocalii sunt instruiti sa aiba ultimul cuvant, indiferent ca dau copy paste.
  ce mai website a ajuns si asta, de copy paste…

 26. Întrebare:
  Ca simplu cetăţean, dacă aş lua exemplu de la fostul candidat al PDL, aş putea să mă exprim astfel – “băi, găozarule, pui de ţigancă împuţită” ?
  Precizare: cuvântul “băi” îmi aparţine şi vă cer scuze pentru folosirea lui.

 27. Te provoc amice sa imi raspunzi:

  Hai sa presupunem ca mama dumitale este sinistrata in jud. bacau

  iar basescu se duce p-acolo si ii zice “pune mana la munca, mincinoaso” etc etc

  tu, ca fiu si ca barbat, ce ai face ?

  “bine i-a zis şefu’, comunista naibii” ?

 28. Ba, taticu, m-am lamurit ca temperaturile actuale sunt greu suportate de psd-isti (vad si ca ponta ..il injura” pe voiculescu…). Scenarii de genul presupus de tine sunt absurde (adica nu au logica); insa daca vrei sa continui sa-ti reversi ura pe basescu, n-am nimic impotriva! NU UITA ca iliescu (ma abtin cu greu sa-i atribui un alt apelativ in afara de acela de om sprijinit de rusi sa ia puterea in RO) e inginer specialist in ape. Ce pana mea a facut acest ,,presedinte” al RO pentru oamenii din tara noastra (nu pentru voicu, primarele de la sectorul 6 si clanurile lor care dezgroapa eroii RO ca sa-si aseze ei hoitul in Bellu)?

 29. cazul dumitale devine interesant dpdv clinic

  impartaseste-ne si noua din viata voastra de secta, te rugam…
  basescu este bivolarul vostru ? va face dusuri aurii ?

 30. Numitule constantin, ai vreo inregistrare, ceva, ca base a zis UNEI SINISTRATE “pune mana la munca, mincinoaso” ? Repet, nu ma deranjeaza ca-l injuri pe bese, DACA NU NE CONDUCEA iliescu cum ne-a condus, n-ar fi aparut nici basescu. Asadar, e plina lumea de psd-isti…(pentru mine psd-ist e sinonim cu apelative urate, va puteti imagina singuri) presarati de omul scolit si sustinut de moscova, ciracii lui continua sa-i faca rau Romaniei. Cate hidrocentrale, nu neaparat pe Siret, s-au facut in RO pe timpul mandatelor omului sustinut de securisti imputiti si cadre din esaloanele inferioare ale fostului pcr? Te provoc amice, sa raspunzi!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.