DJ Rhyno şi Silvia vor ţine anul acesta capul de afiş la sărbătorile municipiului Urziceni

0

Devenite deja tradiţie, manifestările vor debuta miercuri, 20 mai, pe platoul din faţa Centrului Cultural cu festivitatea de premiere a concursului ,,Alege un cămin sănătos’’, organizat de subfiliala de Cruce Roşie a municipiului Urziceni. De la ora 17,30 va avea loc pe străzile oraşului o procesiune urmată de o slujbă de sfinţire a apei şi de vecernie.

Ziua sfinţilor împăraţi Constantin şi Elena, patronii spirituali ai oraşului, va fi marcată printr-o liturghie care va fi oficiată cu începere de la ora 9,00. O oră mai târziu vor începe competiţiile sportive devenite şi ele repere fixe în programul ,,yilelor oraşului.Primii care vor intra în competiţie vor fi participanţii la întrecerile de şah şi carting.
Seara, de la ora 18,00, la Centrul Cultural vor fi vernisate două expoziţii de artă plastică, urmate de prezentarea unei piese de teatru, adaptată după I.L. Caragiale.
Ziua de vineri va fi dedicată artelor plastice şi cărţii. Cătălina Stroe şi Titi Damian îşi vor lansa volumele ,,Cei şapte ani de acasă’’ şi ,,Fascinaţia fascinaţiei’’.
Sâmbătă, 23 mai, vor avea loc întreceri de fotbal, baschet, tenis de masă şi de câmp sau role, urmate de ,,Carnavalul Florilor de Mai’’. Seara, petrecerea se va muta în parcul ,,Tineretului’’, unde fanfara garnizoanei Buzău va susţine un concert cu începere de la ora 18,00. Ziua se va încheia în acordurile cântecelor interpretate de Aneta Stan, Ionuţ Sidău şi membrii ansamblului folcloric al armatei.
Duminică seara, în parcul ,,Tineretului’’, atmosfera de sărbătoare va fi întreţinută de Kristine, Senzual, Haiducii şi Lavinia, care vor concerta alături de vedetele serii, DJ Rhyno şi Silvia. 

Robert Viorel Dinca

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.