DNA cere arestarea procurorului Hristescu

19

catalin hristescu

La data de 23 ianuarie 2014, procurorii au formulat propunerea de înlocuire a măsurii obligării de a nu părăsi ţara pentru o perioadă de 30 de zile cu măsura arestării pentru 30 de zile a inculpatului Cristian Hristescu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa (în prezent suspendat din funcţie). Propunerea a fost înaintată Curţii de Apel Bucureşti, informează DNA.
Propunerea de arestare preventivă a fost formulată ca urmare a faptului că, pe parcursul a 24 de ore, inculpatul a încălcat obligaţiile ce fuseseră instituite în sarcina sa, prin aceea că a luat legătura cu martorii şi a încercat să îşi procure înscrisuri pe care să le folosească în apărarea sa.
”Menţionăm că, la data de 22 ianuarie 2014, Consiliul Superior al Magistraturii – Secţia pentru procurori a încuviinţat luarea măsurii arestării preventive faţă de procurorul Hristescu Cristian.
Faţă de Hristescu Cristian, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa (la data faptelor) se efectuează acte de urmărire penală pentru infracţiunile de şantaj, trafic de influenţă şi instigare la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice”, mai arată DNA.

19 comentarii

 1. )) marea lăbăreală)) Cred că presiunea postacilor din presă..a schimbat gradul de pericol social şi alte alea cu arestarea…sau s-a căcat Cătălin pe el, că-i jmecher de cartier..şi i-au ascultat ăştia tot neamul şi..pe ăia din pământ))

 2. Io cred că s-a stricat la cap de băutură)) pân’ să-l apreciez că l-a dus capul..şi-o să scape cu ceva suspendare…el voia acte doveditoare..să ajungă iar procuror) Şi gestionarii ce-i cunoscui nu aveau minte de pui)) Dă-l în plm ..că-i fraier coclit..procurorul sulii!!Un găinar..mai fraier ca Bebiţă))

 3. Cred că ieri n-aveau ăştia de la dna judecătorul lor, penal ca învinuitu’ procuror)) Io nu cred în DNA..ca instituţie..şi de-i arestează pe toţi şefii de parchete)) Doar pe Băsescu..de-l saltă din Cotroceni…cu mascacaţii …cred în independenţa lor şi statul de drept)) Sau pe Morar să-l salte..pe Papici…sunt mulţi penali magistraţi)9

 4. Da’ poate are parte de-o judecătoare la mandat..o manelistă..o femeie singurică…sau două trei…nu ştiu cât de numeros e completul pt arestarea magistraţilot….Doamne..bine că n-am terminat şi juridice….că ajungeam ca ăsta)) Ptiu.ptiu..ferească-ne de DNA..şi suportul lor tehnic din SRI(()))

 5. 6 raspunsuri, din care 5 “aleluia” Danut. El, Danut, ca si “prietenii” lui, cum spunea cineva pe aici: pot uda si canapeaua … sponsorul nu se supara! Pe scurt: o mare BALA in virtualul acestui oras!

 6. Io treb să mor de foame..că nu vor meliţienii..şi beţivii)) Scriu şi io.. pe unde câştig licitaţiile…şi peste tot am încredinţare directă..că i ieftin contractul))Se mai supără angajatorii…da’ nu-i bai…ne iubim…ne mai spurcăm…dar rămânem amici….societate modernă, ce să ştie miliţianul ..că pe noi nu ne ia DNAul))

 7. …si fiindca am vaga impresie ca Danut si-a dorit sa mai ude inca o data canapeaua, iata un citat din Cartarescu: “În ceea ce mă priveşte, pe lângă multe alte ciudăţenii ale minţii mele — mă gândesc uneori ce preţios aş fi ca material de studiu pentru un psiholog, chiar pentru un psihiatru, dar n-am de gând să-mi vând pielea atât de ieftin —, senzaţiile de deja vu m-au însoţit constant în viaţă, din fericire nu atât de des încât să nu le mai dau atenţie.
  Mircea Cărtărescu în De ce iubim femeile”

  …ce diferenta de limbaj!!!

 8. Ia invarte mataniile in barlog ca nu prea mai merge cu propaganda.Fosta-i lele cat ai fost,dar schimbati placa cu securitatea basista si prostii de agitat copii ,ca Morar sau Papici basisti ,ca basism,ca basism,deoarece si pentru ca usl si-a luat-o-n freza urat tare consecinta a acccidentului aviatic.Numai ageamii angajati pe cumetrisme si pupari de dosuri la partide.Pai Dumnezeu nu-i tigan…

 9. ,,Cred că toţi politicienii locali sunt căcaţi pe ei..şi oamenii de afaceri cu statul))De curve şi golani..fără număr))Doamne ce prost!!” Amendamentul meu la ceea ce sustine ,,danut” este ca chiar toti politicienii locali, insa toti usl-asii, DA!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.